Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Voordat ik wakker werd....

Blackstar
5 jaar geleden

Net voordat ik wakker werd, droomde ik over dat iets of iemand me een ingeving gaf om mijn telefoon te controleren. Toen ik hem aan zette werd ik overspoeld met berichtjes. De berichten zelf waren onduidelijk en het was niet duidelijk of dat het van 1 of meerdere personen kwam. Alleen er sprong 1 naam heel duidelijk in uit. Een man welke een bekende van me is.

Toen ik die naam zag staan schoot ik gelijk in de stress en was angstig over wat hij had gezegd. Toen ik het gesprek openende. Was er iets mis en heel erg onduidelijk. Hij had een berichtje gestuurd en ik had allemaal rare berichtjes terug gestuurd. Die berichtjes kwamen uit een droom daarvoor leek het wel. Want alles wat ik gezegd had in die droom, was verzonden naar die man. Wat absoluut niet de bedoeling was. Het klopte niet, waarom had ik dat naar diegene verzonden? Ik begreep niet hoe het kon gebeuren en was aan het zoeken naar een aanleiding. Ik was helemaal verward. Dit gesprek had al plaats gevonden. Ik las het als het ware terug.

Deze man die reageerde en dit was niet erg duidelijk wat hij precies zei. Maar het leek alsof hij mega boos was op of over iets. Ik begin te smeken en te huilen, terwijl ik nog steeds staar naar mijn telefoon.
Ik kijk dan op en zie hem voor me staan op een paar meter afstand. Ik begin met huilen, continue roepen naar hem: “zijn naam & laat het me je uitleggen.”

Ik wil naar hem toe gaan, alleen ik wordt tegen gehouden. Een arm word vast gehouden. Het lijkt alsof een zwarte betonnen blok, wat vaag op een persoon lijkt. Ik kniel en probeer met alle kracht, mezelf los te krijgen. Dat lukt niet. Zelf ben ik helemaal in paniek en huil ik nog steeds. Zodra ik weer een blik werp naar deze man. Zie ik dat hij zich om begint te draaien, steeds meer met de rug naar mij toe.

Ik sta op en probeer nog een keer naar hem toe te rennen. Ik word nog steeds aan een arm tegengehouden. Ik steek mijn andere arm uit en huilend schreeuw weer naar hem. Netzolang tot dat hij zich helemaal heeft omgedraaid. Ik barst nog harder uit in tranen. Voordat ik met mijn knieën op de grond val, schrik ik wakker.

5 jaar geleden

Hoi Blackstar

Het gevoel wat ik bij je droom krijg is dat je ergens voor jezelf een grens bent overgegaan in je lever, je hebt allerlei berichten/ signalen van je onderbewuste gekregen dat je niet verder moet gaan. Als je dan toch verder gaat dan kom je letterlijk in conflict met jezelf.

Zou het kunnen dat je ergens iets aan het overwinnen bent momenteel?

5 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De telefoon staat voor communicatie. Er zijn verscheidene mensen die je waarschuwen door je te berichten. Onopgeloste zaken komen weer naar boven. De berichten komen terug als een kapotte grammofoonplaat. De man is als een gids of onbewuste in je droom. Hij wil je wat vertellen, maar het komt niet goed binnen.

Je wilt hem kunnen begrijpen, maar er zijn obstakels waar je overheen moet komen. Je zit vast in een bepaalde situatie, waardoor je je moeilijk kan ontwikkelen of loslaten. De paniek en emotie komt eruit, omdat je het niet kan plaatsen. Er zijn gevoelens die opgekropt zitten.