Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Leeg gooie glas

19 november 2018

Uit een droom die lang leek te duren, heb ik niet veel onthouden. Maar één gebeurtenis werd er wel uit gelicht.

Ik was terug in een straat waar ik ooit woonde.met mijn dochter. Zij wilde wat oude buren begroeten en ik was wat terughoudend omdat er daar een feestje was. We gingen toch. Er was daar een oudere dame die dementerend was. Ik wist dat. Een vriend van me was er nu ook bij. (Hij is medium en soms d3nk ik en zeg ik dat hij wat voorzichtiger moet zijn met zijn enthousiasme hierin) hij geeft deze vrouw een vol glas witte wijn en zij giet het per direct leeg op de nieuwe vloerbedekking. Ik schiet in de lag en zeg tegen die vriend dat hij dat had kunnen weten.

Kan dit een bevestiging zijn van wat ik telkens ook voel? Wanneer ik dus aangeef dat wat hij doet goed is maar dat hij ook echt rekening moet houden met de kwetsbare " onwetende" mens?

Heeft het bezoek en terugkeer in mijn vorige woning nog iets te betekenen?

19 november 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De oude woning brengt fijne herinneringen naar boven. Hier heb je je dochter laten ontwikkelen en laten opgroeien. Je dochter is heel sociaal, want ze wil de buren nog even begroeten. Een feest staat voor ontspanning en momenten waarin je niet denkt aan de alledaagse dingen in het leven. Jij bent bescheiden en laat mensen het liefst met rust. Maar je besluit toch nog om goede dag te zeggen. Misschien heeft je dochter wel een goede invloed op je. Je vriend heeft een gave. Maar jij houdt er niet zo van om ermee te pochen, zoals hij dat doet. De demente vrouw mist de realiteit. Wijn staat voor overvloed, dat verspilt wordt. De nieuwe vloer wordt ermee vervuilt. Het medium is schijnbaar niet zuiver.

19 november 2018

Dank je wel. Het huis en de buurt waar we naar terug gingen daar heb ik nooit kunnen aarden of me prettig gevoeld. Mijn dochter is daar 2 jaar van haar leven opgegroeid en is nu 9,5 jaar oud en zal uit zichzelf niet snel in het middelpunt willen staan.

Ik laat het even inwerken...

19 november 2018

Ik sloeg de plank mis, betreft het huis met fijne herinneringen. Je dochter wilde je oude buren begroeten, dus vandaar dat ik je dochter sociaal noem. Kinderen kunnen ook sociaal zijn.