Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een winkeltje

10 november 2018

Ik begrijp je. Je hoeft niet met je handen in je haar te zitten. Klein dingetje kan toch gebeuren. We begrepen elkaar gewoon niet zo goed.

10 november 2018

:)1 keer bewerkt. De laatste keer was 10 november 2018 door angel maria.

10 november 2018

Angel Maria, je hebt denk ik mijn bericht gemist.

Het was:

Gisteren, 11:48


In de speelgoedwinkel kun je spullen vinden voor vermaak. De landbouwvoertuigen staan inderdaad voor aarden.

Het boek is rood en staat in deze droom symbool voor de passie, verleiding, leugens, obsessie en verslaving. In dit geval is de kleur rood (vuur), de kleur van de duivel. In de tarot kennen we ook de kaart van de Duivel. De kaart wil zeggen dat je in de ban van iets of iemand bent. Zodanig dat er sprake is van een obsessie of een verslaving. Misschien zelfs van dwang door een ander. Deze afhankelijkheid beheerst iemands leven. In de link lees je meer: [www.kaartensterren.nl].1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 november 2018 door Esme.

10 november 2018

Hee Esme ik heb gehoord van Sheherazade dat er wat problemen waren op de site.
Na de reactie die je geplaatst hebt waren nog 4 reacties geplaatst.
Ik hoop dat je ze nog gelezen hebt anders moet ik het hele verhaal opnieuw typen.

11 november 2018

Jammer dat het uitgelopen is in misverstanden. Je kon er ook helemaal niets aandoen, dat je het bericht gemist hebt. Je voelde je erg rot, toen ik je aanviel over geen reactie geven. Ik vind het erg vervelend voor je dat ik die rot gevoelens bij je hebt opgewekt. Mijn excuus. De link kon je niet openen vanwege de storing. Daarom kon je niet reageren op de kaart. 2 berichten terug heb ik 'm weer actief gemaakt. Maar de droom is al passé. Tijd om verder te gaan naar andere dromen.

En dan was ik ook nog eens boos op Sheherazade, die ik verkeerd begreep. Terwijl ik gesteund werd. Sorry, hiervoor.2 keer bewerkt. De laatste keer was 11 november 2018 door Esme.

11 november 2018

Dankje Esme dat vind ik erg lief van je :)


Maak je er maar geen zorgen meer over het is al weer goed.
Zolang we gewoon alles kunnen uitpraten ben ik tevreden:)

Iedereen heeft ook zijn eigen waarheid en op text messengers socialmedia etc, Ben ik van mening dat vriendschappen eerder kapot gemaakt worden door verkeerde interpretaties van beide partijen.

Zo heeft het al een aantal goede vriendschappen van mij kapot gemaakt.
Maar ik moet zeggen,dat ik bijvoorbeeld met mensen die ik van internet ken waarmee ik in het echt heb afgesproken,Het voor mij erg heeft geholpen de band te versterken.
Ik wil je nergens toe dwingen maar mij lijkt het gewoon leuk.Dus mocht het je ooit leuk lijken om te proberen.Hit me up. :)5 keer bewerkt. De laatste keer was 11 november 2018 door angel maria.