Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Moeilijk praten

Anonieeemmxx
6 oktober 2018

Hey, ik droomde dat ik met iemand aan het praten was maar ik praatte heel moeilijk. Mijn stem was heeel hees en als ik 5 seconden aan het praten was werd mijn stem steeds minder hoorbaar. Enkel als ik diep ademde was het weer een beetje luider maar ik moest dit meermaals doen. Wat betekent dit? Alvast bedankt xx

6 oktober 2018

Praten met iemand is duidelijk maken waar je behoefte aan hebt. Het lijkt erop, dat je in de wakkere wereld niet gehoord wordt. Het kan zijn dat je introvert bent of niet assertief genoeg.

Je keelchakra kan dan geblokkeerd raken. Chakra is een term uit de traditionele Indiase cultuur/religie voor plekken waar energiebanen of eigenlijk punten lopen. Chakra betekent cirkel of wiel. De meeste tradities hanteren de zeven chakra's; basischakra, heiligbeenchakra, navelchakra, hartchakra, keelchakra, voorhoofdchakra, en kruinchakra. De keelchakra die in balans is druk je openlijk en zonder vrees je gevoelens, gedachten en innerlijke inzichten uit. Je kunt je volledig creatief uiten. Je weet te zwijgen wanneer je naar anderen te luisteren. Je hebt een empathisch vermogen, maar toont je eigen mening. Je kunt makkelijk nee verkopen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 6 oktober 2018 door Esme.