Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: Droom over Seks. (Trio.)

M.
1 maart 2018

Hey,
Gisteravond heb ik wat gedroomt, waar ik nooit eerder eig heb over gedroomt. Er is een jongen (E) waar ik verliefd op ben, ( in het echt ) hij kwam ook in me droom voor. In mijn droom, kwam ik hem buiten tegen samen met een vriend. Die vriend ken ik ook in t het echt, en ik had een tijdje geleden gevoelens voor die vriend maar daarna kregen we ruzie etc en toen was t klaar. — Maaroke, die vriend (W) herkende ik niet in mijn droom, maar na paar minuten besefte ik pas dat hij het is. Hij zag er anders uit.

Ik weet niet meer hoe of wat, maar opeens waren ze alle twee op bezoek in mijn huis en mijn familie mocht hun ook. Daarna we waren met ze 3en in mn kamer, en opeens hadden we seks en zegmaar trio ????. Ik had een relatie met E, maar ik zat ook ondertussen te zoenen met W wat ik best raar vind als ik hier nu terug aan denk.. Echt raar want bijv ik zat met E te knuffelen omdat hij mn vriend is maar W die zat weer aan mijn lichaam ofs en wij gingen zoenen ????.

Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen want ik snap het zelf niet meer maar uhm ja wat zou deze droom kunnen betekenen? Heeft dit een betekenis? Ik ken E in het echt ook, ik ben verliefd op hem maar met W heb ik helemaal geen contact ofiets meer, hij is alleen de vriend van E.

Of heeft deze droom geen betekenis, dat ik gwn zomaar denk dat t zo is?

1 maart 2018
Beheerder

Personen zijn voorstellingen van jezelf.
Het kunnen delen zijn van jezelf maar het zijn in de eerste plaats denkbeelden.
Dus neem het nooit te concreet.
Seks in dromen geeft vaak een vermenging aan of aantrekkingskracht van delen of eigenschappen die in het ego willen opgaan of omgekeerd.
Je moet het dus meer psychisch symbolisch zien. Dromen zullen je niet vertellen wat je moet doen, vooral niet omdat ze altijd irrationeel en tegenstrijdig van aard zullen zijn. Dus wat vandaag geldt kan morgen anders zijn.
Let vooral op wat voor eigenschappen je hen toedicht.