Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

terugkerende droom over slap zijn in een gevecht.

karin
22 oktober 2008

Ik heb een terugkerende droom waarin ik aan het vechten ben.
Met wie weet ik niet maar, in mijn gevecht ben ik slap.
Ik kan niet slaan en als ik sla dan is dat zonder kracht.
Wat betekend deze droom?
Wie kan me dit uitleggen?

( ik had al eerder een berichtje hierop gezet maar, ik kon hem niet meer vinden)

22 oktober 2008

Hoi Karin. Als je droomt dat je deelneemt aan een gevecht, duidt dit op innerlijke onrust. Een aspect van jezelf is in conflict met een ander. Mischien vecht een onopgelost- of niet verwerkte kwestie om aandacht. Deze droom kan ook verwijzen naar een strijd die je meemaakt in het echte leven

Wie in de droom in gevecht is, wil in het waakbestaan vermoedelijk een conflict oplossen. Mogelijk heeft hij daar nog niet eerder de moed voor gehad. Wint men het gevecht dan kan men in het waakbestaan er op rekenen dat we een uitzichtloze situatie de baas kunnen worden. Verliezen we, dan worden we mogelijk ook onze problemen niet de baas. Ga voor zover het mogelijk is, in de droom nooit een gevecht uit de weg. Wil iemand met ons vechten probeer dan te onthouden waarom de ander met ons wil vechten. Dit kan mogelijk bruikbare aanwijzingen opleveren. Soms is het gevecht in de droom het gevecht tegen onszelf. In dat geval kan er geen winnaar of verliezer zijn.

Omdat je niet wet tegen wie je vecht kan het zijn dat je tegen je eigen probemen opbokst, in dat geval moet je proberen sterk te worden om je problemen de baas te blijven en hoe doe je dat?
Om steeds tegen je zelf te zeggen ik wordt elk ogenblik sterker en geloof ook dat het dat zo is.

Zo maar een paar regels, kijk maar wat je er mee kan.

Groeten H@ns.

dina
19 januari 2016

wie kan me help ik ben net wakker geworden
iik heb gedroom dat ik ben aan het vechten tegen mensen die ik kent .maar zij is verloren aan het vechten met me..!weet jullie wat is betekent dat ?