Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: Vaak dromen over dezelfde persoon

Bdbsosbavf
28 mei 2017

Heb al tijdje ruzie met 3 jongens maar is opgelost: 1/van de 3 jongens (die ik laatst had gefekiciteerd en die gewoon heel aardig 'dank je welll !' Zei, stond opeens in de kamer van mn broer (we hebben gewoon pauze maaridk waarom dat dan in mijn huis is?!). Even later stond zijn andere vriend in de kamer van mn zus. Maar die heb ik niet gesproken. Het gaat om jongen A die in de kamer van mn broer was. Jongen b is de andere. Ik heb een iphone 5s als reserve mobiel. We begonnen n gesprekje en volgensmij riep HIJ mij de kamer in voor het gesprekje. Was gewoon gezellig. Even later vroeg ik hem of hij deze jongen kende, hij zei ja die ken ik, pas maar op. Want een jongen had mij een berichtje via instagram gestuurd dat hij van me hield maar het de hele tijd niet wilde zggn (we kennen elkaar ook niet mssr kwam me bekend voor!). Ik begon jongen a denk ik n beetje leuk te vinden (in mijn droom!) En ik gaf hem mijn mobiel mee (reserve) omdat ik in mn droom niets van iphones af wist en hij moest iets voor me fixen. Kwam hem even later (nog steeds pauze) weer tegen en dat was wel gewoon in school terwijl het daarvoor in de kamer van mijn broer was, maar ok liep gewoon en was opeens weer in school. Hij wad aan het praten tegen een docent (bij hun vaste plek in de pauze) toen ik hem aansprak. En hij had AL mijn dm's ervoor. Ik zei huuh hoe kom je daaraan! Was ik nog ingelogd?? Hij zei ja. Ik pakte de telefoon en zei hem bedankt (weet niet wat die uiteindelijk heeft gedaan mer de telefoon). Ik zei okee dan, ga maar snel naar je lokaal want de tweede bel gaat bijna. Hij bleef staan totdat iedereen weg was. De tweede bel was al gegaan (ik had volgensmij dat uur dan geen les) en hij bleef maar staan. ik werd toen wakker.

Trouwens:
we gingen ook aan een tafel zitten, jongen A, mn bwste vriendin (wij 2 hadden ruzie met de 3), jongen c en ik. en toen keek de derde jomgen van het complot (ljongen c) mij steeds aan. Hij deed alsof die op zn mobiel zat en dan keek die zo omhoog met zn ogen...

Het probleem is dat ik niet meer weet in welk deel van mijn droom dit zich afspeeltm maar wat ik wel weet is dat sws voor het stukje is, dat ik de iphone weer pakte.

Weet iemand wat dese droom inhoudt?