Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Drukke vreemde droom waarin mijn overleden vader voorkwam

Smartie2015
28 juni 2015

Goedendag allen,

Een tijdje terug had ik de volgende vreemde drukke droom waar ik niet wijs uit word. Kan iemand mij uitleg geven wat deze droom kan betekenen? Hieronder beschrijf ik de grote lijnen.

Om te beginnen even de volgende uitleg:ik ben 33 en gelukkig getrouwd. Ik heb een zus en een moeder waar ik normaal contact mee heb. Mijn vader is overleden sinds 2010 en heb ik ook altijd prima contact mee gehad.

Droom:
Op het ene moment ben ik nog aan het winkelen en kletsen met vriendinnen in een kledingwinkel. Ik reken mij kleding af, draai om, ga weg en opeens loop ik ergens anders. In de straat waar ik opgroeide vroeger. Toen liep ik in een trappenhuis naar beneden en kwam ik op een mooie zonnige boulevard terecht. Met mijn boodschappentas met nieuwe kleding in mijn hand. Ik had haast, waarschijnlijk had ik het druk en veel te doen. Gefocust liep ik snel door en registreerde ik wat mensen die ik voorbij liep.

Opeens zag ik mijn vader, glimlachend, op een bankje op de boulevard zitten. Ik registreerde, keek weer weg, liep door en keek weer om omdat ik toen door had dat het m'n vader was. En die was toen ook al overleden dus dat was heel apart om te zien. We knikte naar elkaar en hij liep net als ik een stukje verder. Angst denk ik omdat hij tja overleden is en daar toch zit...

Toen kwamen we beide zomaar op de begraafplaats aan. We moesten iets belangrijks doen en ik wilde meehelpen maar dat mocht niet. M'n vader zei ineens dat hij dat zelf gaat doen en ik beter weg kan gaan. Ik draaide om en liep weer terug richting het trappenhuis waar ik vandaan kwam. Ik keek nog even achterom en zag m'n vader druk bezig. Ook zag ik een oudere vrouw heel agressief daar in de buurt een brievenbus aan gorten slaan. Ik schrok even maar draaide me weer om en liep hard door. Toen ik het trappenhuis weer in ging en omhoog liep werd ik hard geroepen door mijn vader. En toen werd ik wakker.

Ben heel benieuwd wat ik hiervan kan begrijpen en wat jullie hier van kunnen maken. Bij voorbaat dank voor het meedenken.

Met vriendelijke groeten,

Smartie2015