Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Van leuk naar eng,

GT
24 juni 2015

Hallo,
ik ben de laatste tijd heel nieuwsgierig over de betekenissen van mijn dromen,

dus gisteren nacht begon mijn droom heel leuk,
ik had afgesproken met mijn vrienden en mijn vriend in een grot (teminste het zo leek want de muren waren zwart en de plafon was laag). mijn focus was de heletijd op mijn vriend gericht (als je weet hoe ik dat bedoel)

daarna was ik plotseling op een heuvel/ berg en er was een huis aan de top. ik was helemaal alleen en het had een hele aparte sfeer. maar onbekende mensen die riepen mij en ik ging daar dus heel ( het was een meisje van ongeveer 12 die mij riep) en toen zag ik een hele ouderwetse houten huisje en je had daarvoor een gedekte terras.
daar ware 4 oude enge vrouwen, en dat kleine meisje, en bij de ramen van de terras zaten soort kettingen van touw met daar uitgedroogde vrouwen gezichten aan, en dan komt een van die enge vrouwen naar mij toen en zei 'jongendame deze ketting moet je aan je arm houden'terwijl ze die strak aan mijn bovenarm vast maakte en op een bepaalde manier vast het zag er wel apart uit. ik kreeg daar een dwingend gevoel bij. het was net alsof er een slechte energie om me heen zat ..

en daarna liep ik uit die huis en ging nzar de winkel...



ja het is een hele aparte droom haha.

ik hoop dat iemand een uitleg er voor heeft. alvast bedankt. :)