Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

de loods

yuna
21 juni 2015

Ik doe mijn ogen open en bevind me in een soort loods. Ik lig op een ondergrond van een soort spiegelwand en om me heen liggen nog een aantal andere ondefinieerbare personen. Er word een filmpje afgespeeld, het is de vriendin van een meisje dat ik ken en opeens herken ik haar in een van de personen die zich om me heen bevinden. Wanneer het filmpje afgelopen is verplaatsen we ons rennend naar een soort kamer in de loods maar wanneer we de deur opentrekken zien we geen scherm maar een vader, zoontje en een tijger. De vader sprint direct naar buiten terwijl hij de volgende zin een aantal keer herhaald 'ik heb wel tien sneeën'. Ook wij sprinten weg van de tijger maar wanneer ik doorheb dat het zoontje achtergebleven is sprint ik terug om hem op te halen.
Er ontstaat een achtervolgingsactie van de tijger en wanneer we uiteindelijk aan komen op een station (ook binnenin de loods) blijkt de trein vastgevroren en we deze eerst moeten ontdooien met behulp van een föhn voordat we aan de tijger kunnen ontkomen. Uit pure frustratie begin ik met een steen tegen de bevroren wielen te slaan en dit werkt waardoor de trein binnen no-time los is. Hierna komen we terug in de loods waar het begon en hier staan juichende mensen.

Een droom die ik laatst had, ik had hem direct na ontwaken genoteerd, misschien dat iemand er iets van een betekenis aan kan geven?