Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Weglopen van verjaardag naar auto te water

Flowerpower
22 mei 2015

Dag, vandaag heb ik een droom gehad die mij helder is bijgebleven, ik kan hem slechts gedeeltelijk plaatsen...

Ik was op een verjaardag en kwam ergens vandaan, gehaast, waardoor ik geen cadeau had. Het was een familieverjaardag van mijn oma die overigens al een paar jaar is overleden. Ik was gespannen en geïrriteerd, zat achterin en ben vervolgens na 1 opmerking van mijn moeder weggelopen.

Ik zat opeens in hun auto op de passagiersstoel met de sleutels in het contact, uit het niets stonden er twee mannen naast mij die voor mij kwamen nav een e-mail, ik was van ze onder de indruk want ze wilde iets met mij. Ik moest een stukje rijden en de auto omdraaien, ik heb echter geen rijbewijs en durfde dat niet te zeggen. Ik dacht ik doe dit wel even. Auto aan, nogsteeds op de passagiersstoel probeerde ik de auto te besturen. Ik moest een U turn maken echter was ik in een soort weiland waarbij ik in de bocht half in het drassige waterkant terecht kwam en de auto direct te water ging. Het was overweldigend hoe snel het ging en ze probeerde mij nog te helpen. Via de achterklep ben ik er volgens mij uitgekomen. Ik weet in ieder geval dat daar beweging in zat en ik niet bevlogen werd door blinde paniek. Hierna schrok ik wakker van de deurbel.

Als ik verjaardag opzoek komt het niet overeen met het gevoel wat ik in de droom had omdat het helemaal geen leuke verjaardag was voor mij door mijn gedrag...

Hopelijk kunnen jullie wat duidelijkheid in mijn droom brengen..

Gr,
Elisabeth.