Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Probeer iemand te slaan maar kan die pers niet raken

Velite
8 mei 2015

Ik droom geregeld dat ik men stiefmoeder wil slaan, ( welke een heel slecht mens is) maar men armen verlammen steeds.
Ik zou dat in het echt ook willen doen omdat zij me meijn hele jeugd heft geslagen en gemanupuleerd. ik hoop dat ik dit dan niet voorheb ;) Wat is de betekenis van die verlamming, zou ook graag da slecht mens uit men hoofd willen krijgen maar da lukt me ook niet.

Wimp
12 mei 2015

Je lijkt zelf de oorzaak te geven. Je voelt de wrok maar de bent niet bij machte om je erboven te zetten. Zij was de sterkste en heeft je weten te onderdrukken.

Ik denk dat je best naar een manier zoekt om jezelf boven haar te plaatsen, ik weet niet hoe oud je ondertussen bent en hoe afhankelijk je van haar bent. Heb respect voor jezelf en hou de eer aan jou, verlaag je niet tot fysiek geweld. Dat is duidelijk haar techniek, jij moet erboven staan en het anders aanpakken.

Soms is het best om dingen te aanvaarden. Mensen kunnen gemeen zijn.

Velite
13 mei 2015

Merci voor de reactie,
Ben ondertussen bijna 40, en verwijd mezelf dat ik dit allemaal dulde en niemand in vertrouwen kon nemen.
Voor mij is ze uit men leven. Maar sommige familieleden kunnen dit niet geloven en kom haar dan soms nog tegen op feesten.
Ben me er sinds kort maar aan het tegen verzetten. Ben gelukkig getrouwd met een pracht van een vrouw, die geduld met me heeft en me hierin enorm steunt, neem hier ook medicatie voor en ben al naar de psychiater geweest, maar ze blijft terug komen in men dromen. Ik wil haar volledig weg....