Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Pasgeboren baby en voeding

20 augustus 2014

Ik droomde vanmorgen dat ik net een kindje had gekregen. Het kindje sliep veel, maar vroeg nooit om eten, huilde ook nooit. Ik moest zelf naar het kindje toe om het te voeden (borstvoeding). Dat ging dan wel goed. Het was vredig en het kindje dronk goed. Dit deed ik drie keer per dag (nooit 's nachts, dan dacht ik er niet aan), maar ik begon me steeds meer af te vragen of het wel genoeg was. Hoorde dat niet vaker? Maar omdat het kindje er verder niet om vroeg, twijfelde ik zo. Die twijfel werd een big thing!

Uiteindelijk is droom geëindigd met twijfel of het überhaupt allemaal wel echt was, of ik niet droomde. Deze situatie bestond toch niet echt, dat je eigenlijk helemaal niet merkt dat je een kindje hebt, behalve dan dat je het uit jezelf drie keer per dag voedt? Ik ben wakker geworden in die twijfel of het dus allemaal geen droom was. Bizar om dat te ervaren, maar dat heb ik wel vaker. Zweven tussen je droom en al half wakker zijn.

Wat zou deze droom kunnen betekenen? Mijn vriend en ik zijn er wel stilaan over aan het nadenken te proberen een kindje te krijgen (supergek om dat hier al op te schrijven, poeh!).