Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over magma (lava)

28 juli 2014

Vannacht in mijn droom was het allemaal heel vreemd.. Er was iets met een robot van vlees, als mens, geleend van mijn vriend door mijn vader.. Mijn vriend stond in de inloopkast van een huis met hele grote opening.. Dan loop ik naar hem toe en zie dat de grote inloopkast opening heel klein is en dat alles van spiegels is gemaakt, waardoor de opening groter oogde op afstand.. Mijn vriend was dus helemaal omringt door spiegels.. Dan zit ik in het huis van een vrouw die hier verderop woont.. De vrouw wil seks en ik zeg “maar dan ga jij toch vreemd” ,waarop de vrouw antwoord “dat maakt niks uit”.. Dan zit de vrouw aan mijn penis en ik zie rond de eikel van mijn penis allemaal strookjes papier met tekst.. De vrouw zegt “ik wil geen seks met jou, jij hebt een soa” waarop ik antwoord “dat is geen soa, maar papier met tekst”.. Dan zie ik heel Nederland van bovenaf en zie dat heel Nederland ondergronds een grote bel met actieve magma is..

Toen ik wakker was vroeg ik “is dit allemaal nodig om te zien en te dromen of ben ik gewoon een slecht mens” kwam er blauwe energie zichtbaar en zag, dat die energie een bril af deed.. Het was een bril met een mannen neus en snor, beetje zoals je ook bij een speelgoedwinkel kan kopen..


Groetjes...



5 keer bewerkt. De laatste keer was 28 juli 2014 door streamteam.

Shekinah
21 augustus 2014

Beste Streamteam,

Ik heb een aantal dromen van je gelezen. Ik zie dat je zoekende bent...Je snapt niet wat je allemaal overkomt.
Ik heb de oplossing voor je en bespreek dit liever persoonlijk/telefonisch met je. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Ik wacht je reactie af.

Groet,
Shekinah

22 augustus 2014

Beste Shekinah

Bedankt voor je reactie..
Ik ben echt opzoek naar antwoorden en kom er zelf niet uit..
Jeroenstream@live.nl is mijn mail adres..

Groet,
Jeroen