Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over vermiste meisjes Panama

cestlavie
23 april 2014

Heb vannacht gedroomd over de zaak (vermiste meiden) in Panama. Volgde de zaak al een tijd maar bleef constant met vragen zitten wat nou écht gebeurd is. Ik zag mezelf in de droom kijken naar de dader die in zijn tuin aan het werk was met zaad-tuin/planten-zakjes, het was een iets wat donkere kale man (raar want weken eerder kreeg ik een man met lang zwart haar maar in de droom had hij ze bewust afgeschoren, kreeg eerder iets over een garage, rode auto, pijn in de nek, in schouder, been, het getal 43, het woord 'blijvend' iets met een buitenschoolse opvang alsof er iemand langsgelopen is, droomde ook eerder 'uitinsamnia' ofzoiets) ik vuurde tientallen vragen op hem af in de droom, helaas stelde ik zoveel vragen dat ik sommigen antwoorden niet eens hoorde, ik vroeg: wat heb je met de meisjes gedaan en waar heb je ze gedaan? Hij antwoorde: binnen en buiten, zo valt het minder op.

Wat met name naar voren kwam is dat hij met 2 tuinplant zaadjes zakjes in z'n handen bezig was. Ik hoop dat het gewoon een nachtmerrie was en geen realiteit.

cestlavie
23 april 2014

2 tuinplant zaadjes zakjes valt me ineens in... wat doe je daarmee? Precies: iets onder de grond plaatsen. 2 zakjes: 2 meiden vermist. Wellicht het symboliseert hij ze in z'n tuin heeft begraven, tot die tijd bewaarde hij ze dan misschien in de garage. Bah wat eng.