Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Datum

26 januari 2014

Hallo allemaal :)

Ik heb een droom gehad met combinaties van hele duidelijke dingen, waar ik me bewust van was dat het gaande was, maar er nu niet echt de betekenis van weet, omdat de betekenissen niet echt aansluiten op de details van dat aspect.

Allereerst wil ik even vragen wat het betekent als je droomt over een datum (ik vind niks in het dromenwoordenboek gerelateerd aan data) die nog moet komen. Ik heb gedroomd dat ik iemand een brief aan het schrijven was. Handgeschreven, gewone grote, ik weet niet wat erin stond. Wat mij is opgevallen (toen ik wakker was) is dat ik heel groot in de brief de datum heb geschreven; 11 Juli 2014. Maar dit is nog niet gaande. Nadat ik die datum heb opgeschreven, had ik in de droom de mening dat het nu niet meer mooi was en heb ik de brief weggegooid.

Ook heb ik gedroomd dat ik met mijn moeder in de auto zat, ik was aan het rijden en er stonden op de parkeerplaats een hoop in de weg staande auto's en en een vrachtwagen die bezig was. Toch was ik in staat om mijn auto, die geen stuurbekrachtiging heeft, met één hand ertussendoor te manoeuvreren, waarbij ik nog eventjes moest stoppen voor een vrouw, die met haar auto van de andere kant kwam. Ik weet nog dat ik in mijn droom zelf ook verbaasd was dat het rijden me zo makkelijk afging (geen zwaar stuur). Verderop wilde ik de bocht nemen om van de parkeerplaats de weg op te gaan, maar ineens moest ik stoppen omdat iemand mijn weg blokkeerde en de andere kant op wilde. Hij had voorrang, maar hij reed maar niet verder. Vreemd was, en dat vond ik óók al in mijn droom, dat ik die jongen kende(zoon van de baas), maar die jongen al zeker anderhalf jaar niet heb gezien of gesproken en de kans klein is dat ik m ooit nog zie (oud collega, en ben ook weg bij het bedrijf zelf) Maar ik ben geduldig blijven wachten, tot hij uiteindelijk voorbij sputterde (zijn auto zag er ook ineens niet meer uit als een auto, wat wel weet ik niet) en ik verder kon.

Daarna heb ik gedroomd dat ik ergens liep met iemand (onbekend in mijn echte wereld) in mijn huidige woonplaats (omgevingsgewijs) maar met de huizenbouw van mijn oude woonplaats, waardoor de huizen in dit geval dus ietsjes hoger waren. Ik hoorde een heel hard geluid en keek omhoog en het bleek dat er een vliegtuig overvloog, maar zo laag dat het maar net over de huizen heen kon vliegen. In mijn droom vroeg ik mijzelf zelfs af waaróm het vliegtuig niks raakte, omdat het zo laag vloog. Niet veel later gebeurde dit nog een keer, dit keer zag ik m eerst boven mij vliegen en daarna weer net over de huizen verdwijnen .Ik heb toen vanuit een klein hoekje gekeken uit het raam. Op de radio hoorde ik even later dat dit kwam omdat er iets was met de landingsbanen van Schiphol, waardoor piloten dachten dat ze de landing moesten gaan inzetten, terwijl dit nog lang niet zo was. Dit vond ik in mijn droom inderdaad nogal vreemd, aangezien de afstand Medemblik (tussen Hoorn en Enkhuizen) naar Schiphol nou niet bepaald dichtbij is.

Kan iemand mij duidelijkheid verschaffen, met name die datum die heel groot was geschreven, nog moet komen en daarna is verfrommeld en weggegooid?

Alvast bedankt! Liefs van Manuela x