Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ddromen over overleden dochter

19 januari 2014

Mijn dochter van toen 9 jaar is 3 jaar geleden overleden na een ziekte bed en een tweejarig gevecht tegen kanker.
e laatste tijd droom ik over haar. het gaat er dan over dat ik haar al heel lang niet meer bezocht heb in het ziekenhuis en at ik eindelijk weer naar haar toe ga en als ze me dan ziet dat ze me meteen om e nek vliegt en het me niet kwalijk lijkt te nemen dat ik zo lang niet ben geweest. Ze heeft nog steeds die grote tumor in de buik , maar ze gaat niet dood. Daarna word de droom wazig en word ik wat ongemakkelijk wakker. Ik vraag me dan af of ik niet goed voor haar heb gezorgd en of ik er wel altijd voor haar ben geweest, terwijl ik altijd bij haar was , onafscheidelijk twee handen op 1 buik. Het maakt me verdrietig en onzeker weet gewoon niet wat ik moet denken. Heeft iemand een verklaring of kan iemand mij verder helpen.

Herma Hoitink
3 februari 2014

In jouw droom vliegt je dochter je om je nek en vergeeft jouw dat je een poos niet bent geweest. Het getuigt van diepe liefde.
Je eigen twijfel maakt dat je bang bent dat je er niet genoeg voor haar geweest. Terwijl jij verteld over de sterke band die jullie hadden, 2 handen op 1 buik. Jij weet dat je de beste moeder was die ze toen nodig had. Dat je niet meer kon doen dan je hebt gedaan. Twijfel daar niet aan!
Ik denk dat jouw dochter je juist wil aangeven dat je verder moet en je het goed is dat je niet constant, aan 1 stuk doot met het verlies bezig bent. Ze wil je juist zien leven! Ze vergeeft je niet voor niks dat je "een poosje" niet bent geweest.. Voor mij getuigt deze droom veel liefde van haar naar jouw! en betekend voor mij dat je nu aan jezelf moet denken .... dat is namelijk wat zij ook doet! en ze vind het goed!





Deze discussie is gesloten.