Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Kwaadaardig iets in een fles, wat geheim moet worden gehouden

31 december 2013

Hoi allemaal,

Ik droomde dat ik een een of andere fles had met iets kwaadaardigs erin en dat moest ik goed beschermen. Ik had er een handdoek eromheen gedaan, maar in die handdoek zaten ook handschoenen. Ik liep over de straat samen met nog een jongen, ik was in die droom op dat moment een jongen. Op dat moment kwam ik mijn (in de werkelijkheid ken ik dat persoon niet) beste vriend tegen, ik kon hem niet mijn geheim vertellen, wat ik heel vervelend vond. Ik mocht niemand over de fles vertellen, dat kon voor gevaar zorgen. Toch had ik een paar mensen die ik (in die droom) vertrouwde, behalve mijn beste vriend, het verteld en het was doorverteld.

Later was ik in een huis, en was ik weer een meisje. Ik zat op de grond en er was nog een meisje. Er waren 2 Mopshondjes, waarvan eentje tegen mijn rug ging zitten en zijn nageltjes bleven in mijn donkerblauwe vestje hangen. Dat andere meisje haalde hem weg.

Ineens zat ik in de bioscoop en was weer een jongen. De bioscoop had zowel aan de voor- als aan de achterkant een scherm. Het was een gigantische zaal met rode, fluwelen stoelen. Ik zat op een plek waar ik het goed kon zien, ergens in het midden. Nadat ik wegging uit de bioscoop werd ik achtervolgd door een meisje, ik had nog steeds de fles bij me die ik moest beschermen. Ineens begon ze me aan te vallen en ik vocht terug. Alleen bleef ik zolang door slaan en schoppen dat ze buiten bewustzijn raakte. Toen werd ze weggedragen door een bodyguard van haar.

Toen werd ik weer een meisje en stond een man voor me die me ineens begon te knuffelen en kussen zonder dat ik dat wilde. Ik wilde hem van me afduwen maar hij was sterker dan ik.


Ik heb geen idee wat deze droom betekend en ik hoop dat jullie mij daar misschien mee kunnen helpen. Ook vind ik het ontzettend verwarrend dat ik in mijn droom zo switchte tussen een jongen en een meisje zijn. Voor de duidelijkheid ik ben een meisje in de werkelijkheid.

1 januari 2014

ik heb op deze website wat opgezocht over de belangrijkste dingen in je droom:

Als je zelf een vrouw bent, en je droomt dat je een jongen ziet (of er zelf een bent), geeft aan dat je de mannelijke aspecten van je karakter aan het ontwikkelen bent.
Een alternatieve droomuitleg is dat deze droom je gevoel weerspiegelt over een jongen uit het echte leven die belangrijk voor je is. Misschien heb je een zwak voor deze jongen en hebben de gedachten over hem een weg gevonden naar de droomwereld. Je moederlijke instincten zouden het over kunnen nemen.

Als je droomt dat je je in een bioscoop bent, duidt dit erop dat je je probeert te verbergen voor je gevoelens.

Als je droomt dat je deelneemt aan een gevecht, duidt dit op innerlijke onrust. Een aspect van jezelf is in conflict met een ander. Misschien vecht een onopgelost- of niet verwerkte kwestie om aandacht. Deze droom kan ook verwijzen naar een strijd die je meemaakt in het echte leven.

hopelijk heb ik je een beetje geholpen

4 januari 2014

Hallo .....

Waarom begin je niet met met wat jij zou voor jezelf verbergt? Welke kant van je zelf vind je zo vreselijk ?

Weet je nog wat er op het scherm getoond werd ? De bios is een boodschap van het onderbewustzijn.
Zoals ik het nu zie, zonder te weten wat er getoond word aan je, valt mij de kleur rood op.
Rood is de kleur van de 1e chakra, je basis , je zijn of te wel je roots.
Het gedeelte van jouw dat je zo goed probeert te verstoppen, ligt de oorzaak daarvan in je vroege jeugd in je wortels?