Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dromen over soort van verleden

25 december 2013

Hoi!

Paar maanden terug ben ik na wat conflicten van de zorgboerderij getrapt , ivm mijn autisme en eerst stage kwam ik er 4 jaar lang.

Nu heb ik om de paar weken dromen erover , ik herken mensen uit conflicten de dieren en vooral de gevoelens die ze uitten. Vannacht was het weer raak , ik droomde over een begeleider ik noem haar maar voor jullie gemak J . J was heel aanwezig en dominant altijd , voor mijn vertrek is zei vertrokken ivm dat ze geen contract verlenging kreeg . J heb ik eens geslagen heel perongeluk schoot mijn hand uit toen ik in een waas van woede en weet ik het zag , ik was bezig met iets en zei zat eraan. Ook droomde ik over E , E was van de stal hij behandelde mij als stront en had een conflict met hem en daardoor ben ik uiteindelijk weggetrapt. Ook zag ik 2 kinderen , S en K daar ging ik wat mee om maar meer ook niet . Die waren ook wat minder aanwezig , J en E zaten achter me kont aan en het voelde wat ongemakkelijk waardoor weet ik niet. Heb ook gescholden en geschreeuwd in deze droom , ik mocht niks (herkenbaar) en moest op 1 plek blijven (had nooit wat te doen en zat op 1 plek , misschien daarom? En S en K waren wat aan het dollen ermee , dat is typisch hun dan.

Eerder droomde ik al dat ik niet naar binnen mocht dit waren andere begeleiders en dat voelde wat dreigend , hun waren aan het praten leek het in een afgesloten ruimte en ik stond buiten. Heb toen de pony gepakt (mijn steun en toeverlaat , ik heb haar veranderd in die 4 jaar en mis haar heel erg en dat geef ik liever niet toe) en ben weggegaan.

Rest heb ik al verdrongen , ik wordt een beetje gek van dat het zo af en toe weer raak is. Wil het vergeten , maar wat betekent dit het dromen erover?