Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Neergeschoten in mijn droom

Kimezuku
4 december 2013

Hallo vannacht had ik een droom en ik heb hem gelijk opgeschreven... Eigenlijk hoort hij thuis bij nachtmerries, maar echt zo erg dat ik bang of zo wakker werd was het niet... Ik weet mijn dromen vaak niet zo goed te herinneren, maar dit is vrijwel wat er aan de hand was.

Hier volgt de droom. Ik hoop dat iemand een verklaring heeft?

04-12-2013 : Droom Neergeschoten in overgenomen huis:

Ik had een huis (of bedrijf, je kon er iig ook wonen) over genomen. Ergens in de droom kwam ik bij de wc weg liep richting de trap. Bij het hekwerk stonden een paar mannen. 1 Daarvan had een pistool en schoot op mij. Ik viel tegen het hek werk en hoorde 1 van de mannen zeggen: "Schiet maar meer, want deze krijg je niet snel dood". En vervolgens werd er nog 3x op me geschoten. Toen liepen de mannen naar beneden en bleven even staan. De man richtte nogmaals zijn pistool en zei doe je ogen eens open. Dat kon ik niet, maar hij schoot nogmaals dit keer richting me hoofd!! Hoorde nog 1 van de mannen praten over wat ze met het huis wouden doen. (maar wat herinner ik me niet meer).

Het werd zwart en vervolgens zag ik een beeld van een vrouw en haar dochter die het huis aan het bekijken waren. Die hoorde waarschijnlijk bij die mannen, want zoals het klonk gingen ze er wonen.

Toen werd ik wakker gemaakt door mijn zoon. Mama Wakker worden. En met een koppijn werd ik wakker.

Echt vaag!!!

Gr. Kimezuku

Mij
4 december 2013

heei, ik heb ook weleens gedroomd dat ik neergeschoten werd. Toen ik in de droom dood ging werd ik wakker. Toen ik wakker was voelde ik op de plek op me hoofd waar ik neergeschoten was in me droom een soort pijn. Gr.my

Kimezuku
4 december 2013

Ja ik heb ook zowat de hele dag last van mijn hoofd gehad...