Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Moord

Amy
22 oktober 2013

Het begon allemaal op een soort klimtoestel tenminste ik zat daar. Het is allemaal heel vaag. Er was iets met een soort spel ik geloof dat het een spel was en dat we diegene van het andere team te pakken moesten te krijgen ofzo. Er was ook iets met een jongen die geloof ik in het andere team zat.
Verder kan ik me alleen goed herrineren dat ik met wat meiden uit mijn groep achter in de zat opgesloten door het andere team. Maar het was geen spel meer ze zouden ons vermoorden. Buiten stonden wat mannen en volgens mij wisten zij het ook ofzo. Om tijd te winnen vroeg ik of ze niet beter eerst hun in elkaar konden slaan. Eentje pakte een koekenpan iedereen pakte iets om die mannen mee te slaan. Ik zat te denken om als hun naar buiten gingen weg te rennen met de rest maar dat was geen slim idee.
Die jongen van het andere team er was iets met hem. Ik voelde me aangetrokken tot hem.
Later had hij me geloof ik wel gered maar we moesten uit kijken. Het is allemaal verder heel vaag.

En ik had het gevoel alsof ik die jongen kende maar ik kan zijn ziel niet herkennen.
Verder had ik 5 weken geleden nog een droom op het forum geplaats waarin ik schreef dat ik dacht dat dezelfde jongen die waarschijnlijk niet echt bestaat weer in mijn droom was terug gekomen.
Miscchien dat hij het weer is. Want in die andere dromen was het ook dat ik tot hem aangetrokken voel. en steeds is het iemand die mijn moet vermoorden.
Elke droom gaat het een stap verder.
1e droom: Hij probeert me te verdrinken ik voel verlangen naar hem ik ben ook niet echt bang.
2e droom: Hij zit me achterna terwijl zijn leider een vriendin van mij te pakken krijgt drukt hij me tegen de grond aan waarna ik hem probeer te zoenen eerst wilt hij niet maar geeft dan toch toe.
3e droom: weer moet hij me vermoorden van zijn leider en de rest van zijn groep. Maar (ik denk) dat hij me helpt ontsnappen en beschermt me. Ik weet wel dat hij in die droom een soort van zijn gevoelens uit.

Hoe kan een jongen die waarschijnlijk niet echt bestaat steeds in mijn dromen terug komen?
Of is het iemand die ik ken maar moet ik zo gezegd een soort van masker van zijn gezicht aftrekken om te ontdekken wie het is?

Ik hoop echt heeel erg dat iemand hier antwoord op heeft ik wil zo graag een antwoord.