Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2 schilderijen vallen 's nachts van muur

The Righteous Man
24 september 2013

Deze nacht rond een uur of 1 hoorde mijn ouders een knal, en ze maakte me hiervoor wakker.
Ik was aan het slapen en had niets gehoord..

Mijn ouders waren bang om alleen naar beneden te gaan, en wilde dat ik eerst naar beneden ging.
Ik doe gevechtssport dus ik weet wel hoe ik iemand moet aanpakken en overmeesteren.

Dus ging ik eerst naar beneden met men ouders achter me, en in de keuken zagen we dat er 2 kleine schilderijen op de grond lagen.

Ik schrok me rot, want die 1 schilderij lag dus 2 meter weg van de muur waar het hing, de andere schilderij lag maar ongeveer een 60 cm van de muur.

Die schilderijen hangen daar al een paar jaar, dus hoe kan het dat die plots op de grond vallen? En dan nog s' nachts toen iedereen aan het slapen was.

Ik controleerde de deuren en keek of er sporen waren van inbraak, maar er is niet ingebroken dus kon ik het niet verklaren.

Mijn moeder hing de schilderijen terug op hun plaats en gingen we terug gaan slapen.

Ik moest wel denken aan mijn opa want die is 3 weken geleden overleden. Met moeite viel ik terug in slaap en nu wil ik weten of dit misschien en betekenis heeft of niet?

The Righteous Man

24 september 2013

Hallo het kan wel zo zijn dat je opa jullie mist dus hij is nog niet naar het hienamaals gegaan. Hij koos er voor naar de arde te blijven hangen. Je kan geesten veedrijver laten komen. Maar kies wel een goeie voor veilig en pijn loos hem naar het hienamaals te stuuren of laat het rusten tot hij door dringt van oh ik leef niet meer en nog meer en dan kan hij door iets naar het hienamaals. Met vriendelijke groeten van vanity330