Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over 7 zeven maanen help?

22 september 2013

ik heb paar dagen terug een rare droom gehad over dat de wereld verging ( klinkt echt zo raar )
Het was op klaar lichte dag en ik stond op een flat gebouw op de hoogste etage en die flat gebouw stond heel dicht tegen de kust aan.

dus ik kon het strand en zee goed zien.
En als ik naar links keek zag ik vuur en paniek en keek ik naar rechts zag ik schepen zinken en tornado's maar de zee was rustig niet eens wild ofzo gewoon een mooie blauwe heldere zee en ik daar in tegen was erg kalm.

Ik bereide me eigen nja hart gezegd me dood voor en ik was er klaar voor althans dat dacht ik toen ik in de lucht keek en 7 maanen zag.
1 grote maan vet dicht bij bijna vol en 6 halve afgebrokkeld verschenen achter die grote, ik schrok en ik telde de maanen op en ik zei " heh.. zeven maanen wat houd het in? " toen verscheen me moeder achter me en die zei "dat betekent dat je alles in 7 stappen krijg " toen werd ik bang en ik huilde bij me moeder uit. en toen werd ik wakker.

zou leuk zijn om te weten wat die 7 maanen inhouden
groetjes x

6 oktober 2013

Ik denk dat het heeft te maken met ALS JE de maan ziet in je droom, vertegenwoordigt dit iets verborgens of mysterieus. De maan staat voor de vrouwelijke kant van jezelf. Een volle maan duidt op vervolmaking, terwijl een nieuwe maan symbool wijst op een nieuwe start.

Wanneer je droomt over een maansverduistering, suggereert dit dat je vrouwelijke kant wordt overschaduwt. Deze droom zou erop kunnen duiden dat iemand in je omgeving ziek kan worden. Enzo niet dan weet ik het niet maar de wereld vergaat wel is een keer en waar neer niemand weet dat!