Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ontmoeting schoonouders

30 juli 2013

Ik heb afgelopen nacht een droom gehad, dat ik 'mijn schoonfamilie ging ontmoeten'. Ik droomde dat ik stiekem bij mij vriend op de slaapkamer was, en dat zijn moeder en zus onverwachts de slaapkamer in kwamen. Ze wisten helemaal niks van mij af, en waren in eerste instantie geschrokken dat ik daar was. Maar ze waren wel blij. Nadat ze me dan zeg maar gevonden hadden, kwam zijn hele familie bij elkaar. Om met z'n allen een feestmaal voor te bereiden. En gingen vragen stellen wanneer we zouden gaan trouwen (vanwege geloof). Maar mijn vriend werd een heel ander persoon dan dat ik hem ken. Ik ben super blij met hem, maar in mijn droom zag ik overal vanaf.

Ik heb overal op het internet gezocht wat dit zou kunnen betekenen, maar ik ben niet echt slimmer erop geworden. Buiten de uitleg wat er bij schoonfamilie staat.

weetgeennaam
30 juli 2013

Ik denk dat het betekent dat je onbewust bang bent dat het allemaal te snel gaat in de relatie. Of het gaat te snel en daar zit je mee. Ik weet niet hoe het in het echte leven met je vriend is, of jullie al trouwplannen hebben of nog helemaal niets. Maar je bent dan bang als het te snel gaat dat je vriend ook verandert, omdat je waarschijnlijk bang bent om hem te verliezen.

Groetjes

Chantal Jansen
25 oktober 2013

Sinds vier maanden heb ik een nieuwe vriend. Ik ben 35 jaar en hij is 40. Nu wil ik dat ik pas zijn ouders ontmoet als hij dat wilt. We kennen elkaar tenslotte nog maar net. Maar zijn moeder heeft hem al een paar keer gevraagd wanneer ze me zal ontmoeten. Nu vertelde hij me dat hij een droom had; hij droomde dat we naakt voor de deur stonden van zijn ouders!
Hahah ik lag in een deuk.. Dat is toch een teken van dat hij het spannend vindt?? Wat zou het verder betekenen?