Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

missen of niet?

anoniemmm
16 maart 2013

Ik heb ergens gelezen dat als er iemand in je droom verschijnt, dat diegene je mist. Meestal droom ik over mensen die ik (bijna) elke dag zie dus het lijkt me niet dat zij mij missen. Maar soms droom ik ineens over mensen die ik al jaren niet meer heb gezien en het voelt dan zo fijn om in mijn droom bij ze te zijn. Zou het kunnen dat die mensen mij missen? Want na zo'n droom mis ik hen ook heel erg, dus dan zouden zij weer over mij moeten dromen .... ?

17 maart 2013

Hoi anoniemmm

Wanneer je droomt dat je verlaten voelt of elkaar mist, kan dit voor je echte leven staan: je relatie is pas beëindigd of je hebt ruzie gehad met een vriend. Het kan ook zijn dat je bang bent voor deze dingen. Een positieve interpretatie is dat je oude patronen en houdingen loslaat.

Maar soms droom ik ineens over mensen die ik al jaren niet meer heb gezien en het voelt dan zo fijn om in mijn droom bij ze te zijn. Zou het kunnen dat die mensen mij missen? Want na zo'n droom mis ik hen ook heel erg, dus dan zouden zij weer over mij moeten dromen .... ?

Dat kan zeer zeker, dat die mensen in je droom verschijnen, je kan ze ook bedanken dat ze even bij je waren.

kijk maar of je er wat mee kan

Groeten Hans.

arman
30 juli 2013

Ik droom vaak over bananen

arman
30 juli 2013

Heeft dit iets te maken met bananen die mij dan missen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik vindt bananen eng. Alvast bedankt

weetgeennaam
30 juli 2013

Beste arman,

Het is onmogelijk dat mensen waar jij over droomt jou missen, dan zouden ze over jou moeten dromen. Dromen reflecteren namelijk altijd je eigen gevoel. Dat wil dus zeggen dat jij die mensen mist.

Wanneer komen bananen dan in je droom voor? Tegelijk met die mensen?

weetgeennaam
30 juli 2013

Sorry, ik ben nu in de war met twee mensen, arman en anoniem lijken op elkaar, haha!

Anoniem, die bovenste zin was voor jou bedoeld.

Arman, wat gebeurt er dan met die bananen in je droom?

Fatima
22 april 2017

Ik droomde vannacht over iemand waar ik verliefd op ben/geweest en in die droom zei hij mij via de telefoon zijn vriendin gedumpt te hebben, en daarna vroeg hij steeds wat ik nou wil?

22 april 2017

Het is een verwerkingsdroom. Het heeft je veel energie gekost…die verliefdheid. Je hoopt op een verbintenis. Het is als een wensput.





Deze discussie is gesloten.