Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een chaotische droom

1 november 2012

Hallo mede- forumleden.

Ik heb vannacht een bijzondere chaotische droom gehad.

De droom ging als volgt:

Ik sta in een enorm druk winkelcentrum aangekleed als the joker uit the batman films. Ik moet de joker spelen in een nieuwe film samen met Bane (batman the dark knight rises) maar het is niet zomaar een film, ik moet echt mensen doden, geen bijwerking of effecten allemaal puur geweld.

Dan plots stopt de film en zijn we met de regisseur aan het spreken en dan zit ik in een helikopter. Er zit een piloot langs me die mij uit de heli wilt stampen, ik stamp hem eruit en neem controle over de helikopter, maar ik vlieg in de bedrading van elektriciteitsmasten. Ik vlieg door het venster van de heli met een parachute , ik trek hem open en ik land bij een drukke ruststop van de snelweg, ik voel mij niet echt goed maar de mensen zorgen goed voor mij en brengen mij thuis.

Misschien voor de duidelijkheid:

The joker doe ik vaak na, omdat ik goed ben met stemmetjes, ik kijk ook nog naar de batman series en als kind vond ik the joker altijd al leuk dus het symbool the joker staat waarschijnlijk voor pret of kindertijd.

Bane is ook een stemmetje dat ik soms doe, ik denk dat Bane dezelfde symbolische waarde heeft als the joker
Het zijn allebei characters uit Batman en ik heb altijd van de Batman serie gehouden dus ik denk dat het te maken heeft met kindertijd.

Wat denken jullie?