Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom uitleg

Maaike
8 september 2012

Ik droomde over mijn ex man, wij waren weer samen en terwijl dat was voelde ik nare dingen hij keek naar andere vrouwen maar was wel bij mij. Wij lieten onze zoon (4) zijn gang gaan in een auto en die reed rond en opeens was hij weg. Ik en mijn ex rennen door de de straten roepen en zoekend, ik vond mijn zoon in een soort gangen complex hij liep zo op mij af. En toen ineens stapte wij samen in de tram, ook `zo`n oude tram die niet meer rijden.

Ik droom niet vaak, heb weleens 'val' dromen en heb een periode in mijn leven vaak gedroomd over een jeugdliefde dat we werden herenigd. Dit was zelfs nog in het begin van mijn huwelijk. Dit was de eerste keer dat ik over mijn ex man droom.Mijn leven is erg onstabiel, heb last van veel stress en weining weerstand, ik kan best wat dingen plaatsen. Ik ben benieuwd. Wat ik mij ook afvraag ik ben gister zwaar door mijn moeder tot de orde geroepen over dingen mbt tot mijn ex man, het was allemaal niet helemaal eerlijk maar kan zo`n gesprek daarmee te maken hebben.

Dank

Vernon
4 mei 2013

iemand droomde dat ik in mijn been werd geschoten. Wat zou dat betekenen?

Dionella
15 juni 2013

Ik drom steeds in dondere ingeving, bijv. Ik loop op dondere wegen, of waar ik me bevind in mijn droom is donder. Wat zou dat beteken?

thea
28 juni 2013

hallo ik droom wel eens over Amerika maar nu droomde ik dat ik mijn man en zoon in amerika waren waar allemaal hele liefe en spontane mensen waren en op ons af kwam en heel leuk met ons omgingen en ons mee namen naar een groot schip maar waar we geen stroom hadden . wat verklaard dit .
Vr Groet Thea

Ingridr
24 augustus 2013

Goedemiddag,
Ik droomde dat ik in Italiƫ was en vertelde aan mijn nichtje waarmee ik liep, dat ik graag met mijn dochters het Vaticaan wil bezoeken, we kochten kaartjes voor entree naar het vaticaan, vervolgens liepen we ergens een binnenplaats en wilde ik even naar de wc. Toen ik weer naar buiten kwam was mijn nichtje verdwenen en vond ik een sleutel met wat kaartjes, wat betekent deze droom?
Bij voorbaat dank,
Ingrid

juliette
1 februari 2014

dat kan zijn dat je bang bent voor wat er kan komen.