Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

steeds nét aan de dood ontsnappen.

28 april 2008

Oke, Ik droomde paar weken geleden vaak dat ik nét aan de dood ontsnap, het is best lastig uitteleggen maar ik geef wel een voorbeeld. het heeft btw nogal vaak met harry potter te maken.


Ik was zeg maar Harry potter en ik stond voor Voldemort in een grote ruimte en Proffesor Anderling stond er ook bij die stond gewoon te kijken en Voldemort probeerde mij te vermoorden, maar elke keer als ik een spreuk uitsprak deed ie het niet dus ik raakte in paniek en Voldemort begon me met bowling ballen te bekogelen die ontweek ik allemaal en probeerde maar spreuken af te vuren maar er gebeurde niks dus ik vroeg aan Anderling en ze zei iets met een aarbeienspreuk. ik sprak die uit maar er gebeurde weer niks Voldemort liep langzaam op mij af en zei 'nu maak ik er een einde aan' en ik maar spreuken proberen te zeggen maar er bleef niks gebeuren ik probeerde te vluchten toen hoorde ik Voldemort Avada Kedavra zeggen, langzaam zag ik die vloek op me afkomen en ik schreeuwde uit volle kracht Expelliarmus en toen de 2 spreuken elkaar raakte schrok ik wakker.

zulke dromen had ik dus vaker en altijd was het wel dat ik Harry was en dat Voldermort mij wou vermoorden.
Of dat ik over een trein rails rij en dat er op het moment een trein aankomt ik niet meer weg kan en op het punt dat de trein me bijna raakt kan ik weg. Ik ben niet bang voor de dood maar hiervan kan ik soms echt een hele dag down zijn van de schrik, het is nu wel een tijdje geleden dat ik het heb gehad maar ik wil nog wel weten wat het had kunnen betekenen, want misschien komt het nog wel terug.

groetjes Melissa.

28 april 2008

ik heb ook altijd dat ik niet dood ga bijvoorbeeld dan wordt ik net wakker of gebruik ik magische krachten weird toch? maar meer mensen hebben dat denk ik wel maar ik heb het net iets anders dan jij nog iets raarder heb wel eens gehad dat ik opgegeten werd door een monster en toen in een bieb terecht kwam in dat monster dus!

28 april 2008

Ja, dat is ookal zoiets raars.
maar wat kan dat dan betekenen? ;o

29 april 2008

nou wat ik net verteld heb heb ik eerder hier geplaats en iemand gaf antwoord op pagina 8 de laatste staat het mischien heb je wat aan die info maar ik heb er wel wat aan gehad ;)

1 mei 2008

ik zal is kijken ^^