Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn dromen komen uit??

8 juni 2012

hallo allemaal weet iemand mischien wat het betekend als je dromen uit komen en dan bedoel ik egt alles ik vind dit vrij eng heb eigelijk ook nooit iemand ontmoed die er egt verstand had vandaar dat ik het hier schijf hoopelijk kan iemand me helpen...

Murielo
9 juni 2012

Hallo ilona, ten eerste wees niet bang we dromen allemaal en dromen is een vorm van communicatie van het onderbewuste met het bewuste.

Bij bijna iedereen is het gecodeerd (alternatieve droom vandaar sites als droominfo enzo.) of indien het te grote impact heeft wordt het gecensureerd (lijkt het of je geen droom hebt gehad).
Hiermee geef ik eigenlijk al aan dat het bij jouw waarschijnlijk niet nodig is om de droom te coderen, waarschijnlijk weet je (bewustzijn) er al mee te leven.
Ik heb ook vaak duidelijke voorspellende dromen het geeft ons aan wat we kunnen doen.
Momenteel leven we in een tijd van grote veranderingen waarin de mens grote krachten (gaven) zal gaan ontdekken.
Wees niet bang als van je dromen, alles wat gebeurt is min of meer vastgelegd in je onderbewuste (ziels) plan hier en nu.
Misschien kun je ze positief gebruiken om jezelf en anderen ergens iets bewust van te maken. We zijn hier en nu op de aarde om ervaringen op te doen en daarvan te leren en te evolueren.
Wees ook niet bang van reacties van anderen die je hierover krijgt dat zijn vaak mensen die er geen begrip voor hebben en nog niet openstaan.

Je bent niet de enige hier nog iemand met dezelfde vraag, mits je Engels kunt lezen anders laten vertalen via google of zo.
[answers.yahoo.com]
of meer voorbeelden
[forums.marokko.nl]

of geef een zoek opdracht "my dreams are coming true", "mijn dromen komen uit"

Veel liefs en succes, Murielo