Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

wat betekent mijn droom?

casca
14 jaar geleden

oke, ik weet niet of dit bericht gebanned gaat worden, maar ik zoek al lang, en dan bedoel ik echt heel lang (rond de 20 jaar) naar de betekenis van de volgende droom

Ik was 16-22 maanden oud. (Ik weet dat, omdat ik 100% zeker weet dat ik nog in een soort van wieg lag, en mijn grote bed nog moest worden gebouwd, maar gelijkertijd weet ik ook dat ik al een jonger familielid had, gezien de kamer waarin ik lag.,, de schatting is accuraat, al gaf ik niet zo veel om leeftijd toentertijd..)

Ik droomde dat ik versmolt met een slang. Het was nacht (ik droom bijna altijd nacht).
Ik haastte me door een bos, en naarmate ik sneller wilde veranderde ik in een wolf.
Het bos was groen, veel struiken, maar ik voelde meer bladeren van planten dan harde takken, terwijl ik over boomwortels en langs stronken voort holde.
Ik moest ergens zijn, en het gevoel werd steeds sterker. Ik rende er recht op af en kwam bij een open plek. Daar, in het maanlicht, tussen varens en hoog gras veranderde ik weer in een meisje, Ik was naakt, maar dat voelde niet zo.
Voor mij, stonden vijf mannen. Ze hadden donkere gewaden en hun gezichten waren verborgen in kappen. Ze hadden de hoofden gebogen en stonden te zingen.

Ik wachtte even, en liep toen naar hen toe, toen was er seksueel contact... (ik ga niet in op details, ik neem aan dat dit voor de betekenis genoeg is, als je het wilt weten, de herinneringen aan de gehele droom zijn nog altijd levendig.)

het brak af toen ik plots wakker werd, en dat was de eerste maal dat ik masturbeerde. Ik was nog geen twee jaar, en begrijp überhaupt niet hoe ik dat verzon, alleen dat het toen goed voelde. Voordat ik dit deed klom ik uit mijn wieg, vandaar dat ik het weet. De herinnering eindigt met dat ik stop en weer in mijn wieg klim.

Ik weet alleen dat dit iets heel vreemds over mij zegt, maar wat.. ?

Nana
14 jaar geleden

Hay,
ik droomde dat ik met mijn hondje naar de dierenarts moest ik moest langs allerlei mensen die mij door gangen en trappen leden ik werd gelijd naar het gemeentehuis daar werd de vraag hondje krijgt spuit of ik met pistoolschot ik dacht niets ik rukte bijde uit z`n handen en hij die man kreeg een spuit en viel neer ik rende gillend weg naar huis maar huis was weg! ik werd geschrokken wakker het gebeurde vanacht maar nou gaat het wel weer beter

Groetjes Nana

Selena
14 jaar geleden

ik ben een meisje die heel veel heeft meegemaakt met mijn vader soms droom ik dat die weer in de fout gaat en dan weer naar de gevangenis moet dan merk ik dat ik weer heel hard moet huilen en dat ik dan alles verpest op school en de foute kant op ga gewoon omdat ik so bang ben om mijn vader kwijt te raken en dat ik weet dat wat hij doet niet altijd goed is en veelste snel iedereen in vertrouwen neemt en als ik dat dan zie dan voel ik dat ik meteen door heb dat het niet goed is of soms juist wel goed is want er zijn al eens problemen gevallen dat hij iemand vertrouwde en dat daarna die genen mijn vader goed heeft veraden en altijd heb ik het gevoel bij die persoon gehad dat er iets was dat ging gebeuren en daarna gebeurde ook genoeg om te weten dat het zijn schuld was en ik droom er nog vaak over en het maakt me bang..

adoniem
14 jaar geleden

o wat erg voor je het is niet bepaalt een leuke droom tja sterkte email a u b niet trug

sharita
14 jaar geleden

hallo

Ik droom de laatste tijd vaak. Daarvoor droomde ik bijna nooit. Meestal als ik droomde vergat ik mijn droom maar wat ik laatst gedroomt heb kon ik zo goed nog herinneren
In woon in een dorp je waar veel gerenoveerd is, in de wijk waar ik woon is 5 jaar terug gerenoveerd.
Als ik droom dan droom ik meestal dat ik in mij oude wijk ben en dat ik daar mijn droom beleef.

Laatst droomde ik dat ik weer in mijn oude wijk was en het was midden in de nacht in de zomertijd. ik keek omhoog in de lucht en de lucht was zo helder, dat ik de steren heel sterk kon zien glinsteren. Één ster valde heer erg op, opeens zag ik langs deze ster een vliegtuig langs vliegen. Deze vliegtuig liet een dikke zwart rookspoor achter. Mijn ogen volgeden deze vliegtuig. De vliegtuig vloog een stukje verder en keerde weer terug en opeens werd de vliegtuig als maar groter en GROTER. Uiteindelijk storte hij neer achter een rij huizen. In mijn droom schrok ik heel erg en probeerde 112 te bellen maar toen ik mijn hand naar mijn oor toe reikte zag ik dat ik helemaal geen telefoon in mijn hand had , de telefoon lag nog in mijn broekzak . Ik probeerde deze uit mijn broekzak te halen maar het lukte niet. een maar mensen waren eerder met bellen. En daardoor werd ik geirriteerd, omdat ik in mijn droom het gevoel door kreeg dat ik eerder had moeten bellen, eerder dan die andere mensen. Toen hoorde ik een stem een bekende stem. de stem kwam vanuit de plaats waar de vliegtuig is neergestord. ik liep er naar toe en zag 2 mensen die een man probeerde te redden. deze 2 mensen die de man wou reddeen kende ik niet. Opeens draaide de man om die gered werd en ik schrok. deze man had het gevoel dat hij mij kende dat hij een bekende voor mij is, dit gevoel kreeg ik ook maar ik heb deze man nog nooit gezien.

en toen werd ik wakker

Ik vond in het begin een mooi droom maar de droom veranderde heel gauw in een nachtmerrie een ramp. en dat in aan de einde van mijn droom heel erg in de war was .

wat betekend dit ??

robin
14 jaar geleden

Hee,
Ik droom al een tijdje over dat ik verliefd ben op iemand?
En dat hij me dan vast heeft, of een arm om me heen slaat.
het gevoel is wel heel erg fijn, heel warm en teder.
maar ik wil graag weten wat dit dan betekent.
want ik had dit een tijdje terug ook maar dan dat mijn neef (hij is geen bloed verwant zeg maar, aangetrouwt).
mijn neef en ik waren gewoon aan het praten en te flirten en toen gingen we steeds dichter bij elkaar staan, en toen pakte hij mijn hand en later gingen we zoenen, kijk ik vind het in het echt ook leuk, en het rare is, dat ik heb de gevolens die ik dan krijg in die droom al vaker in het echt gevoelt.
zo sterk en warm, alsof het echt gebeurt.
ik hoef niet perse een antwoord, ik wou dit gewoon delen met mensen.
even van me afpraten:p

XX

robin
14 jaar geleden

Wat grappig, ik had laatst ook een droom dat er mensen mij dood wouden schieten en dat ik 112 wou bellen maar het gewoon niet lukte.
het lijkt anders maar met dat 112 bellen komen onze dromen op het zelfde neer.
maar mijn handen waren helemaal koud, ik zat in een of ander vriezend hok ofzo, en toen ik 112 belde pkte er iemand op en die zij dat ik geluk had want dit was het oude nummer ze hadden een nieuwe, en die was heeeeeeeel erg lang.
best wel vreemd.

hahaha

jilly
14 jaar geleden

ik droomde onlangs dt ik aan het chatten was met de jongen waar ik verliefd op ben hij zei dat hy gevoelens voor me had ik kon verder niks lezen in mij droom maar heeft dit nu een betekenis of was het gewoon een droom ik droomde namelijk met mijn ogen open merkte ik op maar het was net egt maa toen ik kee op de plaatswaar ik men laptop had gzet in mijn doom stond hij er niet hy stond nog steeds op de zelfde plek zag ik nu de toekomst of was ik nu aan he domen ?

onbekent
14 jaar geleden

mijn moeder was nog maarnet een dag overleden in het ziekenhuis
en ik drommde dat er een dokterbinne kwam dat mijn moeder onder haar bed kruipte
kan je mij aub laten weten wat dat te betekenne heefd
dank u

onbekent
14 jaar geleden

hallo
heb al eens iets over een droom verteld maar kreeg tot hier toe nog altijd geen antwoord
hoe komt dit

kim
14 jaar geleden

Hallo,

Ik droom sinds een paar maand bijna elke week dat ik ergens vast zit (bv in een buis onder de grond, in een huis met de deur op slot)
soms weet ik zelf ook niet meer dat iets heb gedroomt, maar mijn vader moet me vaak snachts wakker maken omdat ik dat keihard aan het schreeuwen ben om hulp.
ik vin het echt eng worden, wat betkent mijn droom?

liefs kim

Rosanna
14 jaar geleden

Hoi,

Ik had laatste tijden veel over de liefde gedroomt.
Maar ik weet niet zeker waarom ik over de liefde droomt.
Omdat ik droom liefst graag over de gezonde leven. en dat ik vele vrienden heeft.

help me dan waarom ik eigenlijk om liefde froomt:S

(ben 14 jaar oud:$)

Rosanna

p.de brouwer
14 jaar geleden

ik droom veel over dat mijn remmen van de auto niet werken

Nachtschade
14 jaar geleden

Hoi,

Weet je inmiddels al wat het inhoudt om over de nacht te dromen? Dat is bij mij namelijk ook bijna altijd zo. Kun je lekker dromen, is het gewoon avond/nacht in je droom :S

gigi
14 jaar geleden

hallo ik ben gygy en had een droom dat zo ging:ik zat in de gang en mijn zus ook en er klopte iemand op de deur en mijn zus deedt het licht aan ik zei nee die moordenaar mag niet weten dat we er zijn en deed het licht uit en hij klopte weer en,plots kwam een bijl door de deur en en hij keek naar ons (er zat een hat in de deur)en dan stak hij zijn hand er door en deed de deur open ik lag ik wou weg kruipen maar het ging niet en mijn zus trok me ik kwam huilend waker en ik was bang en ook nog toen ik rond me keek lag ik en mijn zus in de gang en er lag een hammer op de grond maar gelukig was er geen gat in de deur en mijn zus had het zelfde gedroomd ze kwam het zelfde wakker als ik

Noortjetelangenaamlol
14 jaar geleden

hooi,

ik droomde laatst over dat ik langs mijn huis naar buiten liep en over een brug daar in de buurt , daar achter is een soort onbewoond bos ofso maar in mijn droom veranderde dat in een groot bos en de brug was weg en er stond opeens een verlaten huis. Het begon te regenen en ik ging dus dat huis in om te schuilen. eenmaal binnen was het opeens heel groot maar oud en het leek net sown zwart wit film ofso en ik had opeens andere kleren aan (soort van jurk denk ik) en voor me zag ik een grote trap. Ik hoorde wel iets maar ik ging de trap op en liep verder de gang in en opeens hoorde ik iemand schreeuwn van ga weg, eruit!! laat me met trust!! dus ik rende een van de kamers in en verstopte me daar. ik hoorde niks meer en ik deed de deur open om te kijken waar die iemand gebelven was en de deur vloog verder open en er kwam opeens een man de kamer binnen en hij hield een groot hakmes in zen hand maar hij had een of ander pak aan. hij had van die rode ogen en keek heel boos ofso en ik kon niet meer bewegen. hij kwam op me af en stak me meerdere keren en toen werd ik wakker helemaal bevend van omgod....

ik heb geen idee wat deze droom betekent en wil het graag weten

groetjes, noortje

jessy
14 jaar geleden

ik had laatst een droom dat ik door mijn school liep en werd geroepen iedreen naar de aula en toen kwam er een leraar zeggen dat er iemand de school onder zijn macht was begrepen, iedereen ging gelijk naar de ondergronse lokalen toen klonk er ne luide stem en zij iedreen aan de kant er wou ene leraar langs ik zie tegen de gene achter me pas op voor die vrouw achter je die zou het kunnen zijn tot dat ik zach welke docent er langs wou het was en best eng mannetje toen hij even niet keek greep ik de kans iedereen stond toch aan de kant ik nam aan aan loop en gaf die man een schop in zijn gezicht hij viel achter over en twee docenten raapte hem op en zijde goed zo hoe wist je dat hij het was warop ik antwoorde die man heefd me bevallen en ik vond hem het type er wel voor, iedreen moet gelijk naar buiten, toen greep ik me kans ik had tog de aandacht ik zij: de laraaren met hun lekker sauna en zwembad onder de school dat geld kan ook ergens anders aan besteed woorden namelijk ana mensen die dislexie hebben die hebben exttra hulp nodig met hun spelling en nog meer dingen de kinderen van leerweg ondersteunig krijgen wel een budget en andere niet geefd die mensen ook een kans enkele weeken later ging de school met mijn plan ackoord en kreeg iedere leerling met dislexie een budget voor een lapop om mee in de klas te werken.

ik heb geen idee wat deze droom betekent en wil het graag wetten.

groetes jessy

demi
14 jaar geleden

in me droom: ick liep naar me vader,s huis maar hij liet me niet binnen dus ick zag 2 uur op de grond.

oen daarna kwam me neef en die bonkte tegen de deur en de deur was open gelukkig.

ik keek rond en overal lag bloed dus ik shrok me dood :(. ick pakte een wapen uit me vader,s kast en liep de trap op naar boven.

ick kwam boven en zag nog meer bloed dood eng . ik liep verder en zag toen me vader op de grond liggen toen liep ik verder en zag me stief moeder ook op de grond liggen en schijnbaar ook een vriend ofzo want er lag nog iemand alleen ik kende hem niet .

ik ging naar me stief zusje,s kamer daar was niemand dus ik ging op het bed zitten en ik werdt by me voeten gepakt onder het bed vadaan zag ik handen
het was zo,n clown by *walibi world hello ween*

verder kon ik niet meer dromen want ik werdt geschroken wakker en helemaal bezweet

f.p
14 jaar geleden

hoi
ik droom elk jaar weer de zelfde droom en die droom is:
dat ik met mijn vader in huis zit en op een gegevenmoment komt imand binnen een kinder ontvoerder.
ik en mijn vader rennen weg stappen in de auto maar de kinder ontvoerder blijft ons maar volgen.


wat zou dat betekenen
M.V.G

Samunela
14 jaar geleden

Heeel erg voor je ik wens je sterkte
Maar dat je het droomt,
betekend dat je je neef mist.

Vaag iemand.. :$
14 jaar geleden

Ik kan niet echt bedenken/vinden wat mijn droom betekent....
Ik droomde dat ik een lag te knuffelen buiten op de straat met een jongen. We lagen daar alleen maar, we knuffelden wat. Toen ik wakker werd, was ik nogal boos/verdrietig.
Nu heb ik de hele dag al een raar gevoel. Ik weet niet wat het betekent. Hopelijk kan iemand mij helpen, want ik vind het nogal vaag. =$
Thx for the help!! =)

xx. M.

jaimy
14 jaar geleden

ik zat in de bus zaamen met een jonge dame maar zij zat naast me ik weet dat ze blond is dun en knap haar stem deed me denken aan dat van een oude vriendin en blijkbaar heb ik met haar .
ze heefd mijn hand vast ze geeft me een heel goed gevoel maar ik kijk achter om en daar zit mijn alle grootste vijand .en hij wilt ruzie met me maar door mijn vriendin doe ik niks hij blijft me treiteren maar ik doe niks ze pakt me strak vast en ik voel me beter en beter maar op een gegeven ogenblik zegt ie iets tegen haar dus ik wort als nog boos we stappen 2dorpen bij mijn huis vandaan uit hij loopt iets achter me hij zegt iets en ik zeg wacht jij maar uit boos heid sla ik een apparaat kapot waarop mijn vriendin en ik weg rennen ik zet haar verder op op de bus richting mijn en haar dorp ik ren door want mijn vijand rent achter mijn aan eenmaal ben ik hem kwijt maar ik blijf door rennen uiteindelijk stop ik met rennen en ik kan bijna niet meer lopen ik val neer en ik krijg hulp van jongens die ik ken maar ze mogen me niet maar ze helpen me wel ik kom uiteindelijk thuis aan hoor ik haar stem zeggen eindelijk ben je thuis en toen werd ik wakker.

jaimy
14 jaar geleden

mijn vraag was trouwens wat betekent het ik droom vaker over dit meisje en haar stem is zo bekent maar het is 7jaar geleden dat ik echt met haar sprak en een jaar daarvoor hadden we wat en alle andere mensen die er in voor komen ken ik allemaal.nouwja ik ben benieuwd wat mensen er van denken

Anoush.
13 jaar geleden

Echt enge dromen,
Nja mijn droom is ook wel beetje raar..

Er is namelijk zo'n jongen, niet dat ik hem leuk vind of zo. Maar ik droom er dan van dat hij mijn hand vastpakt en dat hij dan zegt, alles komt goed, echt waar.

de volgende avond krijg ik weer zo'n droom. Dat hij en ik gaan trouwen etc. Terwijl ik die helemaal niet leuk vind enzo.. ;s

groetjes.

mirjaaaaaaaaaaam
13 jaar geleden

Hallo allemaal.

Ik ben ook syrisch en we hebben inderdaad betekenissen voor drome bijvoorbeeld:

Als je droomd dat iemand sterft zeggen ze dat het juist betekend dat die gene langer gaat leven
maar als je juist droomd dat iemand langer gaat leven is de dood dichter bij.

En als je iemand wegjaagt wil je het beste voor die gene
En als je iemand juist heel erg verwelkomt kan er iets zijn.

aLS JE DROOMt over vissen brengt het geluk
als je droomd over slangen is het ongeluk

als je iets vaags droomd en er komt bloed invoor dan is je droom niks.

En als je heel vaak de zelde droom droomt moet je gaan denken over wat je gedroomd hebt en nadenken met wat het te maken heeft want het is dan heel belangrijk

zo dit is wat ik weet ik hoop genoeg Groetjeess.!
xxxxxxxxx.-





Deze discussie is gesloten.