Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

'een blijvend lijntje met iemand'?

28 mei 2011

Hallo allemaal,
Ik droomde laatst dat ik ergens buiten liep en in de verte een bekende zag, die naar mij zwaaide. Opeens stond tussen mij en die bekende een man waar ik kortgeleden (5 maanden terug) een verhouding mee heb gehad. Achter mij stond mijn eigen man. Opeens gaf mijn ex-vriend me een zoen op mijn wang en zei: ik mag haar toch wel een zoen op haar wang geven? Plotseling zat ik in een slaap/waakmoment en lag mijn ex-vriend achter me en betastte me en lag tegen me aan te rijden. Ik voelde dat ik helemaal verlamde en kon geen woord uitbrengen. Ik voelde zuiver zijn lichaam en de betastingen. Ik probeerde mijn man te roepen, maar dat lukte niet. Na herhaalde pogingen kon ik uit het slaap/waakmoment wakker worden en kwam er weer geluid uit bij me.

Ik ben hoogsensitief en dat ontwikkeld zich steeds meer. Zelfs de gedachten van mijn ex-vriend komen dag en nacht bij mij binnen en voel en hoor ik zelfs letterlijk dat hij nog steeds met mij bezig is en mij niet kan vergeten. Soms zelfs zo erg dat ik er beroerd van wordt. Ik probeer die gedachten van hem te blokkeren, maar dat lukt me maar niet. Kan het zijn dat hij mijn tweelingziel is die ik ben tegengekomen in mijn leven en dat ik voor de rest van mijn leven een 'lijntje' met hem heb?

Wat zegt dit allemaal?

Anoniemer
1 juni 2011

Bega zelf ook een innerlijke zoektocht op spiritueel en liefdesgebied, terugkerende gedachten/emoties/gebeurtenissen, kan ergens wel iets in je verhaal herkennen.

Tweelingziel is ook hoe ik dit interperteer(de) maar hoef niet perse zo te zijn. Misschien is er iets wat je bij hem geleerd heb wat je nu in je leven mag toepassen? Misschien heb je nog onverwerkte emoties van hem wat je eerst moet verwerken voor je verder met je eigen ontwikkeling(of huwelijk) kan?Als iemand jou niet heeft losgelaten kan het ook zijn dat je daardoor (onbewust) aan iemand blijft vastzitten. Maar het kan ook zijn dat jij hem misschien niet helemaal hebt losgelaten? Aangezien je het als tweelingziel interperteert? Er kunnen lijsten aan redenen zijn waarom je aan iemand blijft vastzitten.

Ik kan je helaas geen inzicht met zekerheid geven.

Sanna
24 juli 2011

Onlangs was ik bij mijn tweelingziel op bezoek. Was een gezellige avond maar toch toen ik in de auto stapte voelde ik me down. Dit heb ik 2 weken zo gevoeld. Een week geleden heeft hij me weer uitgenodigd. De voorgaande keren dat ik bij hem op bezoek kwam heb ik het altijd leuk gevonden en verheugde me hem te zien. Nu ben ik niet eens in staat om hem te ontmoeten. De gedachte dat ik bij hem op bezoek ga, voel ik duidelijk een blokkade opkomen. Als ik zijn gezicht voor me haal, voel ik wel liefde en compassie. Ik weet niet wat me zo blokkeerd. Ik voel wel dat ik eerlijk naar hem moet zijn en hem dit moet vertellen en misschien dat ik er dan achter kan komen wat dat is. Ergens zie ik er tegen op omdat hij geen prater is en liever voor het emotionele zijn hoofd in het zand stopt. Ik weet dat het om mij gaat en wat hij er mee doet, is naar mijn idee niet van belang. Tenslotte heb ik geleerd om dicht bij mezelf te blijven. Ik hoop dat iemand me raad kan geven.

sanna
24 juli 2011

Hoi Evalien,

Ik iets er van uitleggen. Wat ik uit jouw droom haal, is dat hij macht over jou wil hebben (= het betasten). Het bed = intimiteit, waar je slaapt, tot rust komt en wakker wordt. Hij voert macht uit op energetisch vlak. Je hebt er blijkbaar geen goed gevoel over. Voor je gaat slapen, vraag je om bescherming aan de engelen of waar je geloof naar is. Sanne

Bobken
19 februari 2013

Twee jaar geleden werkte ik voor iemand die mij sindsdien niet heeft losgelaten. Hij blijft steeds in mijn gedachten komen en ik voel dat hij mij nog steeds niet losgelaten heeft en mij iets probeert duidelijk te maken. Ik ben destijds op de werkvloer weggegaan omdat ik zijn energiedoorstroming in mijn gedachten niet meer aankon. Hij bleef mij maar manipuleren. Ik doe er echt alles aan om met mijn leven door te gaan en net wanneer ik een nieuwe weg wil inslaan duikt hij weer op in mijn gedachten en voel ik zijn energie.

Waarom laat hij mij niet los? of beter hoe kan ik hem uit mijn gedachten verbannen, ik wil helemaal geen contact meer met hem, hij blijft mij gewoonweg manipuleren, het is net dat hij niet wil dat ik verder ga met mijn leven.

Bobken

jeanet
27 maart 2015

Een lijntje met iemand die ongewenst is is een teken dat er ongeheelde stukken in jezelf zijn, anderen kunnen daar als het ware "inhaken" of inbreken in jouw energie veld. Het is aan jezelf om jouw ongeheelde stukken als onverwerkt verdriet, angst, boosheid, machteloosheid etc. uit te zuiveren en los te laten. In het begin kan hulp van zuiver healende mediums (aurahealers)die je ook kunnen coachen, want de informatie die je doorkrijgt kan belangrijk zijn, je op weg helpen, later kan je eigen licht (ziel) je verder helpen en positieve affirmaties/meditaties. Besef ten 1e dát je een ziel hebt, het ís jou en van jouw en maak het je allerbeste vriend want de ziel is alles wetend en alles wat je buiten jezelf zocht en daar bedoel ik mee; het zoeken/willen afdwingen/gemis van liefde, waardering/goedkeuring,veiligheid etc. Al dat moois Bén je al, alleen de foute emoties die we ooit hebben aangenomen en gemaakt hebben zitten in de weg. Het helen van jezelf kan wel jaren duren maar het is de moeite waard, jíj bent de moeite waard!