Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

champignons plukken

6 februari 2011

hallo!!

ik droomde in deze droom dat ik een kas stond waar allemaal roltafels stonden. ik was samen met me stage begeleidster daar champignons aan het plukken. het was volgens mij een zorgboerderij. de champignons groeide op een hele dunne laag aarde in lage houten bakken met een ijzerdraad bodem. af en toe kwamen we bakken tegen waaar geen enkele paddestoel in groeide. maar ik vond er hele kleine dunne schijfen zilver kleurig materiaal. ik vroeg me af wat dat waren maar kreeg er geen antwoord op. op een monent waren we in een vleugel klaar dus we gingen naar een andere vleugel van de kas maar daar waren helemaal geen paddestoelen maar wel andere dingen. ik weet niet wat. dit is de droom.

dit is in het echt:
ik loop momenteel stage op een zorgboerderij waar ze energetisch bezig zijn. ( ik ben daar elke maandag) dat boeit me heel erg. soms overvraag ik me stagebegeleister over bepaalde dingen. maar daar is al een oplossing voor. de laatste tijd heb ik ook veel dromen over de bazen van me stage. het boeit me gewoon ook kwa paranormale dingen. daar praat ik over met me leerlingbegeleidster. maar goed ik dwaal af. dat kassencomplex was van een bedrijf waar ik woensdag op excursie met school heen ben geweest. maar het was geen zorg instelling zoals in mijn droom. het is een plantenkweker die in de primula en cyclamen zit.

dus ik denk dat deze droom een stukje verwerking is van woensdag.
en dat het een voorbereiding op maandag is. want dan heb ik stage.
die paddestoelen staan dan voor de connecties tussen mij en me stagebegeleidster en het stagebedrijf op het gebied van energetisme enzo.

maar ik ben toch benieuwt hoe jullie het interpreteren met deze gegevens.

alvast bedank!!!


groeten Gigo Valonka

"alles in dit universum beïnvloed elkander"


dit bericht is geplaatst op: Zondag 6 februari 2011