Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ontsnappen dmv wegvliegen

5 januari 2011

Hallo,

Ik heb even een vraagje over en regelmatig terugkerende droom.

Ik droom regelmatig dat ik achtervolgt wordt door meerdere mensen die me willen pakken.
Ik weet niet waarom men mij wil pakken, ik onsnap altijd aan mijn achtervolgers door mijn armen uit te spreiden en dan vervolgens weg te vliegen.
Meestal land ik dan vervolgens op een gebouw, meestal met een plat dak en soms ook wel in een dakgoot.
Als mijn achtervolgers mij dan vervolgens ook nog op het gebouw proberen te pakken, dan spring ik vervolgens met gespreide armen van het gebouw en dan vlak voordat ik de grond raak vlieg ik weer de lucht in naar een volgend gebouw.

Wat heeft dit te betekenen en waarom droom ik dit regelmatig

7 januari 2011

Beste Robje,
waarvoor ben je bang?Waarvoor vlucht je ? Wat wil je niet weten? er is niets om voor bang te zijn. Het zijn jouw eigen angsten die willen dat je ze ziet ,accepteert, om er vervolgens iets mee te doen. Dit soort dromen zijn vaak eng, hoewel dit helemaal niet hoeft. Ga een een keer rustig voor zitten en kijk in je waakleven wat jou allemaal dwars zit. Waar over je ontevreden bent .

Alleen jij kan je angsten de baas.Probeer aan je beschermengel te vragen voor dat je gaat slapen ,dat je open staat voor hulp, en of hij je kan ondersteunen in het vinden naar antwoorden betreffende deze droom.
Het is een belangrijke droom die jou iets vertellen wil over je zelf. Omdat je steeds vlucht voor je achtervolgers blijven ze dit doen tot dat je je overgeeft om DAT wat ze willen vertellen, je bereidt bent te luisteren.

Als je dit doet stoppen ze je te achtervolgen. Je kan ook in jouw droom een keer gericht vragen waarom ze je achtervolgen. Als je bekent met meditaties kan je ook door bewust te dromen de droom oproepen om achter het antwoord komen. Alleen jij kent het antwoord.
Groeten in LICHT
Lucinda

7 januari 2011

Hallo Robje,

Aan het verhaal van Lucinda wil ik nog het volgende toevoegen nl. , dat wanneer je aangevallen wordt in je droom, dat je dan niet weg moet lopen / vliegen etc. M.a.w. dat je niet weg moet lopen voor je problemen in je dagelijkse leven.

Eigenlijk wat je altijd moet doen wanneer je aangevallen wordt is om de aanvaller(s) te vermoorden. Wanneer ze dood zijn ben je nl. van die angstdroom af, voor je dagelijks leven heeft dit na verloop van tijd een positieve uitwerking.

Belangrijk in iedergeval is om je hierop voor te bereiden:

1. 1 Voordat je gaat slapen zeg je tegen je zelf "Wanneer mijn achtervolgers mij proberen te pakken, blijf ik staan en ga ik ze te lijf. Wanneer ze dood zijn ben ik van mijn angstdroom af". De vuist is hierbij een zeer effectief wapen (een ander wapen is natuurlijk ook goed).

1.2 En nog beter is om bovenstaande, zo vaak als je kunt, voor je zelf te herhalen (In je dromen ben je er dan nl. nog beter op voorbereid).

2.0 En tenslotte niet onbelangrijk, probeer voordat je gaat slapen, ontspannen te zijn. Dit zorgt er nl. voor dat je kansen op een overwinning toe zullen nemen.


Succes gegarandeerd!


Groeten,

Adretostine