Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Soulmates? Twinsouls?

7 augustus 2010

Hallo,

Er is iets wat me nogal enorm dwars zit. Eerst vond ik het wel leuk, interessant en spannend ook, maar meer en meer ervaar ik het als een zware last op me schouders, een brenger van bad luck die als een talisman om me hals hangt en ik niet afnemen kan.

Sinds ik de persoon ontmoette, eerst alleen op het internet, voelde ik van alles aan: wanneer hij actief is op het net, wanneer hij me email leest, wanneer hij me antwoordt, zo maar dagelijkse handelingen die hij doet, ik kan zijn emoties zien in zijn ogen op een foto, verschijnt met regelmaat in me dromen, enz... Echt zo was ik bevoorbeeld kort geleden aan het mediteren toen ik 2 keer flitsen voor me ogen zag, 2 emails wachtte me op in me inbox, kort daarvoor was ik aan het afwassen toen plots zijn naam door me gedachte flitste, ik bijna van schrik me vaat uit handen liet vallen en hopla daar was een email. Ik word dus bloednerveus tegen de tijd dat hij me antwoordt.

Al een poosje heb ik zoiets van dit heeft teveel invloed op me leven en is het beter dat ik deze connectie probeer te verbreken, maar wat ik ook probeer het lukt me gewoon niet. Ook van zijn kant gebeurt het niet. Ik weet dat hij net als ik zware vertrouwens kwesties heeft met mensen en al rap iemand de deur voorgoed wijst, maar wat ik ook doe en zeg het lijkt alsof hij alles van me toelaat. Of ik nu de draak met hem aansteek, hem beledig, kwaad word op hem en hem alles verwijd, hij slikt en pikt alles van me. Ik heb hem zelfs zowat gesmeekt gewoon ook de deur achter mijn gat dicht te gooien, maar daarop antwoordt hij niet en het hele verhaal gaat gewoon door.

Hoe verlegen en mensenschuw hij ook is als we elkaar al in het echt ontmoeten (das vanwege de afstand vaak maar eens per jaar) lijkt het ook alsof hij helemaal geen moeite heeft met mij in de buurt, van gewoon omkleden, scheren, enz het voelt als broer en zus. Want zo'n gevoel heb ik er bij, geen liefde in de vorm van sexualiteit, maar meer broer en zus.

Andermaal vandaag spookte het door mijn hoofd dat het misschien beter is de verbinding te verbreken (hoewel ik me ook eigenlijk af vraag waarom ik het nog probeer) en stemmen gierden door me gedachten, van krijzen tot aan "NEEEEE!"

Ik heb ooit eens aan 2 paranormaal begaafde mensen apart van elkaar een foto van ons beide laten zien en beide kwamen met dezelfde conclusie, er is een connectie tussen beide vanuit het verleden, onmogelijk deze te verbreken!

Is dit nu iets als soulmates of twinsouls en is er echt niets aan te doen?

Groetjes,

Mina.

7 augustus 2010

Ow misschien is het even slim iets te vertellen over de dromen. Voor de eerste echte ontmoeting droomde ik veel over verdwalen en hem niet kunnen vinden, daarna verschijnt hij veelal gewoon zo even in beeld, maar één keer droomde ik dat ik gemeenschap had met iemand waarna hij in beeld kwam en me een deken om de schouder legde en me koffie gaf. Ook eens droomde ik dat ik zijn hoofd tegen me borst drukte als een zorgzame zus/moeder.