Intense schip

  • Auteur
    Berichten
  • Loïs
    Gast

    Ik droomde vannacht dat ik aan de kust stond. Er was een redelijk groot schip dit met een enorme snelheid de kust kwam binnen varen, een scherpe bocht nam, weg super snel uit de kust voer, weer een scherpe bocht nam, weer met volle snelheid binnen kwam varen, opnieuw met een scherpe bocht en hoge snelheid uit de kust voer. Daarna maakte hij kleine snelle bochtjes. Ik zei: “Jezus!! Wat is die gast aan het doen?!” En toen kapseisde het schip. Hij had enorme golven veroorzaakt die met hoge snelheid de haven binnen kwamen. Ik kon me vast klampen aan een reddingsboot en kwam uiteindelijk goed terug aan wal.

    Daarna stuurde ik mijn ex een appje die eigenlijk voor mijn collega bedoeld was en over een koekje ging. Waarop hij mij blokkeerde. Het beeld zoomde uit en ik zag de wereld van bovenaf. Dat zag er vredig uit. Huisjes, tuintjes, mensen die de dagelijkse dingen doen, kinderen spelen in het bos.

    Ergens heb ik het gevoel dat het schip mijn ex symboliseert. Of in elk geval het gevoel wat zijn inval in mijn leven bij mij veroorzaakt. Ik werd wakker met liefdesverdriet.

    Esme
    Moderator

    Een boot wordt geassocieerd met een waterelement en staat voor emotie. De boot maakt rare toeren. Je denkt dat hij door zijn fratsen aan het stunten is, maar dat is helaas niet zo. Hij is stuurloos. Dat komt hier aan de oppervlakte. Er ontstaat een botsing en dat is een botsing die je eigenlijk wel aan zag komen. De haven is de thuisbasis. Hoge golven is hoog in je emotie zitten. Maar uiteindelijk weet je het onder controle te houden en weet je als je thuiskomt (bij jezelf blijft) het altijd weer goed komt. Van fouten kun je leren.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">