Terugkerende droom

  • Auteur
    Berichten
  • Cait
    Deelnemer

    Hallo allemaal!

    Ik heb een droom die heel vaak voorkomt. Even wat context uit men leven: ik had toen ik 14 was een vriendje waar mijn ouders helemaal niet achterstonden en waar heel veel mee gebeurd is dat niet goed voor me was waardoor men ouders niets meer van hem moesten weten en blij waren toen het nadien gedaan was. Aangezien ik dit niet kon afsluiten probeerde ik het met die jongen nog eens opnieuw een paar jaar later waar men familie heel kwaad om was maar men vader niks van wist. Uiteindelijk heb ik dat beëindigd toen ik voelde dat ik er klaar voor was om heel die relatie of wat het ook was effectief te kunnen afsluiten, waarna ik nooit zo blij ben geweest.

    Intussen ben ik 20 jaar en al twee jaar samen met mijn ‘nieuwe’ vriend. Toch droom ik vaak over die jongen van toen en zit ik in mijn droom met angst dat mijn familie zou weten dat ik met hem samen ben terwijl ik niet gelukkig ben maar toch blijf ik in mijn droom bij die jongen uit angst om anders alleen te zijn denk ik en dat ik niemand anders zou vinden die me gelukkig zou kunnen maken. In mijn droom zie ik mezelf het steeds overwegen die relatie te beëindigen maar dan denk ik meteen oh nee als ik dat doe ben ik alleen en zal niemand mij als vriendin willen. Intussen is er in al die dromen geen enkel spoor van de persoon waarmee ik een gelukkige relatie heb nu.

    Eenmaal ik telkens wakker word van die dromen ben ik enorm in de war en pas na 5 minuten bekomen herinner ik me dat ik al twee jaar in een relatie zit met iemand die men ouders graag hebben, waar ik gelukkig mee ben en zelfs al grotendeels mee samenwoon.

    Wat kan dit betekenen?

    Ebeline
    Gast

    Hoe zit het met je zelfbeeld? Kun je als het erop aankomt het alleen ook redden?
    Sommige mensen kunnen niet alleen zijn of beter gezegd. Vele mensen zoeken bevestiging bij een ander.
    Hun eigenwaarde hangt van de ander af.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">