Steeds weer een ander huis toegezegd

  • Dit onderwerp is leeg.
  • Auteur
    Berichten
  • Hollandsglorie
    Gast

    Deze droom heb ik de afgelopen 5 jaar sinds ik verhuisd ben naar een fijn huis met tuin heel vaak gedroomd.
    Ik kom er in mijn droom achter dat ik een andere woonplek (vaak kleiner en met mensen dichter op elkaar ) heb overeengekomen met iemand. Dat ik mijn huis heb opgezegd, iets getekend heb, niet meer teug kan, en dat het me eigenlijk min of meer “overkomen” is, de mensen waar ik mee zal gaan wonen zijn doorgaans ok maar niet herkenbaar, een enorm gevoel van spijt, ik kan niet meer terug en hoe heb ik dit nu toch kunnen doen overvallen me in de droom. Ik word dan meestal paniekerig en verdrietig wakker.

    Afgelopen nacht was de persoon voor het eerst niet onbekend. Het was Manon een goede vriendin van mij. We zouden samen gaan wonen in een soort studentenhuis en ik wilde haar niet teleurstellen maar als in me zei dat ik terug wilde naar mijn eigen fijne huis. Ik ging het gesprek met haar aan en vertelde haar dat het niet goed voelde. Ze was teleurgesteld maar er was ineens toch een mogelijkheid terug. Ik ging hier vanaf zien en terug naar mijn eigen huis.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">