Huilend wakker

  • Auteur
    Berichten
  • Littlemiss
    Gast

    Ik heb laatst een heftige levensechte droom gehad die ik maar niet los kan laten:
    Mijn man en ik ontdekken een lekkage in onze woning. Na veel geruzie over wie zijn schuld het is zien we als we in de tuin staan dat het komt door een grote hoeveelheid spullen op ons dak. We lopen nog steeds ruzie makend naar zolder, daar aangekomen kom ik tot de ontdekking dat ik door een groot dakraam veel spullen naar binnen kan halen. Op een gegeven moment kan ik niet meer bij de overige spullen maar durf zelf het dak niet op om de rest te pakken. Mijn man stelt voor dat hij de rest pakt en gaat door het raam het dak op. In een oogwenk zie ik onze jongste dochter van bijna 2 meekruipen (ze oogt net 1 jaar oud). Voor ik iets kan doen of zeggen kruipt ze over de rand van het dak en valt naar beneden. Ik gil en ren meteen naar beneden naar de tuin. Bij de achterdeur aangekomen komt mijn vader lachend naar mij toe en zegt…wat doe je als een baby wel geluid maakt maar niet beweegt….hij zegt deze zin alsof het een flauwe mop is. Ik duw hem opzij en zie mijn dochter plat op haar rug op de grond liggen. Ze beweegt niet maar huilt ofja jammert zachtjes, ik kniel bij haar neer om haar hoofdje te stabiliseren en roep dat iemand 112 moet bellen.
    Op dat moment schrik ik wakker! Alles was levensecht en ik kan hem maar niet van me afschudden. Het zijn veel verschillende elementen, maar zou iemand me toch iets kunnen vertellen. Wat zou het allemaal samen of los van elkaar kunnen betekenen? Alvast enorm bedankt voor de moeite!

    Esme
    Moderator

    Een lekkage staat symbool voor verlies, teleurstelling en frustratie. Je verspilt je energie aan iets nutteloos. Een lekkage betekent ook onderdrukte gevoelens uit je onderbewustzijn boven komen drijven of dat een geheim is uitgelekt. De spullen is je bagage.

    De zolder is letterlijk je bovenkamer. Je hoofd zit vol (spullen) of kun je de boel niet ordenen, waarbij ik bedoel, het ordenen van prioriteiten. De ruzie gaat over onbegrip. Je jongste dochter is weer klein. Je moet alles opnieuw doen. Je hebt de boel niet onder controle. Misschien kun je wel hulp gebruiken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">