zwarte panter

  • Auteur
    Berichten
  • Rico
    Gast

    In mijn droom ging ik met mijn vader en een paar ooms naar een grote gebouw om een andere overleden oom op te zoeken die daar opgebaard lag.
    Daar aangekomen gingen mijn ooms en vader lopend het gebouw binnen, ik moest op de rug van een zwarte panter zitten, ik voelde duidelijk de spieren en de kracht van de panter in mijn dromen. We vlogen als een vogel door het pand en daarna door de straten buiten het gebouw.( Net als in de film van avatar)
    Opeens kreeg ik een wantrouwig gevoel over de zwarte panter en sprong van zijn rug en rende een gebouw in en trok snel de deur achter mij dicht. Vervolgens ging ik naar de 2 of 3 verdieping en keek uit het raam en zag de zwarte panter van beneden naar mij kijken, ik pakte allerlei spullen uit het huis en gooide naar hem, hij werd een beet bang ervan en ging weg leek het wel.

    Ik zag hem niet meer en rende heel hard van dat huis weg, in de verte achter me zag ik de zwarte panter opeens heel hard achter mij aan rennen, hij begon me in te halen. Ik dook snel in een soort slurf van stof die van beneden naar boven hing (zoiets wat ze in de bouw gebruiken om puin van boven naar beneden te gooien) maar deze was van stof gemaakt. Ik kroop dus heel snel van beneden naar boven in de zachte slurf. En toen werd ik wakker.

    Ik moet zeggen dat ik totaal niet bang was en de droom voelde in het algemeen wel prettig aan.

    Ben heel erg benieuwd wat dit betekend. Niemand kan mij antwoord hierop geven tot nu toe.

    Esme
    Moderator

    Fijn dat je een nieuwe topic hebt gemaakt. Dat is wat overzichtelijker. Dromen over een overleden familielid is beïnvloeding door negatieve mensen, of dat je optrekt met de verkeerde mensen. Een panter in je droom wijst dit op gevaar dat op de loer ligt en op vijanden die hun best doen om je dwars te zitten. Je vertrouwd deze mensen, maar achteraf krijg je door dat het niet pluis is. Vluchten is wegduiken voor je angsten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">