Iemand rijdt rondjes om ons huis

  • Auteur
    Berichten
  • Rowan
    Gast

    Ik droomde vannacht dat ik met mijn moeder alleen thuis was. We waren in het huis dat in het echt ook ons huis is en er was in mijn droom iemand buiten die we wel in het echt wel kennen maar waar we verder (ook in het echt) geen contact mee hebben. Ik droomde dat hij met zijn auto rondjes om ons huis reedt dus via de voorkant naar de zijtuin naar de achterkant en naar de inrit en zo de hele tijd verder (we wonen namelijk in een vrijstaand huis). We reageerden er verder niet echt op maar we hielden hem wel in de gaten. Na een tijdje liep ik naar de keuken en toen zag ik dat hij ineens in het kantoor stond. Hij keek me aan en ik stond in mijn ochtendjas. Op dat moment kwam mijn moeder er aan en zij zag hem ook. Ik dook naar beneden en ik deed de koelkast open (want ik stond nog net in de keuken) zodat hij me niet goed kon bekijken en ik deed net of ik iets uit de koelkast haalde.

    Daarna stopte mijn droom. Weet iemand van jullie toevallig wat dit betekent?

    Esme
    Moderator

    Je moeder is je steun en toeverlaat. Daarom manifesteert ze in je droom. Het huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Alle kamers bevatten je eigenschappen en vaardigheden en hebben ieder een functie. In een droom is het huis je lichaam.

    Het is alsof je je een beetje bedreigt voelt. En waarom dat komt, weet ik niet. De persoon die rondjes rijd door de tuin irriteert je. Mensen mogen vooral niet te dichtbij je komen. De tuin staat eigenlijk voor rust en ontspanning, maar dat is in deze droom niet van toepassing. Rondjes rijden staat ook voor in een cirkeltje blijven ronddraaien. Dus blijf je met hetzelfde probleem zitten. De ochtendjas staat voor een passieve houding. Je pakt een probleem niet met beide handen aan, maar laat het weg ebben. Thuis voel je je veilig. De keuken staat voor huis en haard.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">