Droom waarin dingen net goed gaan

  • Auteur
    Berichten
  • Loïs
    Gast

    Hoi hoi,

    Ik vroeg me af wat het betekent als dingen dreigen verkeerd te gaan, maar toch op tijd weer goed komen.

    Bv vannacht droomde ik dat ik met een vriendin mee deed met een hardloopwedstrijd. We gingen met de bus. We waren onderweg naar de bushalte toen ik me bedacht dat ik mijn sportschoenen vergeten was. Mijn vriendin liep alvast door met het idee dat zij de bus zou ophouden, mocht ik er nog niet zijn. Nadat ik mijn sportschoenen opgehaald had realiseerde ik me dat mijn vriendin naar de verkeerde halte was gelopen. Ik belde haar op, maar zag toen de bus voor me uit weg rijden. Ik sprintte er snel heen. De mensen in de bus zagen me en vroegen de chauffeur om te stoppen. Ik stapte in, de bus reed weg en toen zag ik mijn vriendin de hoek om rennen. De bus reed zachter en opende de deuren. Mijn vriendin had opeens ook een fiets met fietskar bij zich. De mensen in de bus hielpen haar met fiets en al de bus in te komen. Eenmaal in de bus bedacht ik me dat ik mijn sokken vergeten was en besloot dat maar voor lief te nemen.

    Misschien representeert het ook wel gewoon mijn chaotische, optimistische karakter en vergeetachtigheid.. ;-)

    Esme
    Moderator

    Een hardloopwedstrijd is jezelf voorbij lopen. Met de bus ga je op je doel af, maar met hulp van anderen. Je kunt niet doorzetten zonder het gebruik van wat essentieel is (sportschoenen vergeten) om je doel te bereiken. Je timing kan minder goed zijn, door verkeerde planning of een slechte voorbereiding. Daardoor kun je afspraken of kansen missen.

    Loïs
    Gast

    Oepsie! Dat herken ik wel in mijn leven. Goed voornemen voor 2020 denk ik zo ;-).

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">