Droom over nooit aankomen op bestemming

  • Auteur
    Berichten
  • Charlotte M
    Gast

    Deze nacht heb ik heel onrustig geslapen. Tientallen keren wakker geworden uit mijn droom, terug in slaap vallen en verder dromen waar ik was gebleven.
    Wat er zich juist afspeelde, kan ik mij niet meer zo goed herinneren. Wel dat het te komen had met een fiets, een fietssleutel, allerhande gebeurtenissen en nooit aankomen op mijn bestemming. Ik heb een afspraak, moet naar huis een boek ophalen en naar mijn meeting gaan maar het lukt me maar niet. Het is ook donker in mijn droom, dus het speelt zich ’s avonds af.

    Suus93
    Deelnemer

    Ik zet even wat droombeeldverklaringen op een rijtje:

    Fiets: fietsen is behoefte aan balans. Moeilijkheden: het lukt je nog niet om dat eigen te maken
    Bloemen: heel erg afhankelijk van de kleur
    Reizen: het symboliseert de weg naar je levensdoelen.

    Ik denk dat het betekent dat je in het dagelijks leven een betere balans in het leven. Je gaat je doelen pas halen als je je eerst richt op meer balans in het leven. Misschien kun je je taken eens onder de loep nemen of een coach of poh ggz zoeken om even mee te sparren.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">