Dood

  • Auteur
    Berichten
  • Lucy94
    Deelnemer

    Hallo Dromers,

    Ik droom al vanaf dat ik heel klein ben over de dood, moord of vermoord worden.
    Mijn eerste heftige droom die ik mij nog kan herinneren was op mijn 6e:
    ik was met een groep op een weg die ik herken bij een boerderij. Wij zaten in zo’n Amerikaanse pick-up truck en het slachtoffer zat daar ook in achter op die bak.
    Op een gegeven moment stond ik op een afstandje te kijken hoe die groep het slachtoffer met een of ander zilveren apparaat hem bespoot met een of ander goedje. Hij schreeuwde het uit en verkrampte helemaal (ik ook in mijn slaap) en hierna overleed hij.

    Vannacht had ik ook weer zo’n hele rare droom.

    Ik was op een feestje of iets in die richting en er staat mij iets vaag bij dat ik zei tegen iemand dat zo’n jongen heel irritant was.
    Daarna deed hij ineens heel gek, viel hij op de grond en kreeg een heel eng ingevallen en bleek gezicht en was dood.
    Ik liep daarna naar de beveiliging en fluisterde in zijn oor: Niet schrikken, er is iemand dood maar je hoeft geen ambulance te bellen.
    Daarna is de droom heel vaag en kan ik mij niet veel meer herinneren.Alleen dat ik nog met iemand stond te praten en de dode man niet aan durfde te kijken omdat zijn gezicht zo eng was.

    Als ik droom is het altijd zoiets.. nooit iets leuks. Altijd duister.
    Waarom zou dit zijn? ik kan het niet plaatsen, vooral omdat ik het al zo lang en op jonge leeftijd heb. Ook ben ik er steeds meer mee bezig en word ik wel nieuwsgierig.

    Groetjes, Lucy

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">