Slang, wilde zee, vliegen

  • Auteur
    Berichten
  • Djeyna
    Gast

    Hallo!
    Vannacht een toch wel bijzondere droom gehad. Ik zat op een terras bij de zee op een hoge rots. De golven van de zee waren onwijs hoog. Zo hoog had ik ze nog nooit gezien, hoog en heel wild. En toen ineens waren de golven weg. De zee was heel rustig en geen golfje meer te bekennen. Toen kwamen er slangen tevoorschijn. Iedereen probeerde ze te ontwijken, ik ook. Maar ik werd toch gebeten door een slang aan mijn linker been, ik zag het gebeuren. Tijdens mijn droom waren er meerdere personen aanwezig. Ik had een kindje bij me (in het ‘normale’ leven heb ik geen kinderen), ik was met een man samen waarmee ik later wat ruzie kreeg (in het ‘normale’ leven is het net uit met mijn vriend) en er hielp een mevrouw mij die zoooo lief was voor mij. Daarnaast was er ook nog een andere man waarbij het leek dat hij een slechte invloed had op mijn man, we kregen namelijk ruzie.
    Later in mijn droom merkte ik aan het zand (dat zag er anders uit dan normaal) en aan de zee (deze trok een beetje terug) dat er een tsunami zal komen. De personen die ik eerder heb beschreven en ikzelf (andere onbekende personen trouwens ook) konden vliegen en ons zo in veiligheid brengen. We vlogen over het landschap en zagen een mooi roze licht. Tijdens deze vlucht kwam het ook weer goed tussen mijn man en mij, de stokende man had jij weggeduwd naar beneden. (In het ‘normale’ leven zal het niet meer goed komen tussen mijn vriend en mij, want ik stond 100% achter mijn keuze om er mee te kappen)
    De punten die mij het meeste opvielen aan deze droom waren de wilde zee die ineens rustig werd, het gebeten worden door een slang en dat ik kon vliegen.
    Albast bedankt voor de reactie!!

    Djeyna
    Gast

    Helemaal vergeten te vragen!! Is er misschien iemand die meer duidelijkheid kan geven over deze droom? Nogmaals, alvast bedankt daarvoor!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">