De vriend van mijn ex

  • Auteur
    Berichten
  • Anoniemx.
    Gast

    Ik had vanacht een droom, en volgensmij heb ik wel vaker zo’n soort droom gehad. Ik was ineens met de vriend van mijn ex, van wat ik weet mag hij me niet en we hebben wel eens gepraat maar nooit afgesproken of gespreken gehad wel heb ik vaker verhalen over hem gehoord van mijn ex. Het voelde heel intense alsof die vriend echt me oprecht leuk vond en alles voor me wilde doen ik voelde het alsof het echt was. Toevallig de laatste keer dat we hadden gesproken had hij het over mijn ex en dat hij meer wist maar geen gezeur wilde en ik dacht meer om te stoken en ben hier verder niet op in gegaan. Hij is totaal niet mijn type en kwa innerlijk en uiterlijk. Ik vraag me dan ook af wat dit betekend en waarom het van binnen zo echt voelde. Want ik denk eigenlijk nooit aan hem en van hem en mijn ex is ook al enkele maanden geleden… (ik merk als ik wakker word gebeld, wakker word van de trillingen dat ik mijn dromen nog meer onthoud hebben andere dit ook)?

    Esme
    Moderator

    Omdat je hem niet goed kent, kan het je zijn karakter onbewust in je droom nieuwsgierig maken. Opposites attract ofwel het tegenovergestelde trekt aan. Tegenpolen trekken elkaar aan. Iemand die niet op je lijkt is spannender, minder voorspelbaar. De aantrekkingskracht is groter en het gaat minder snel vervelen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">