Verhuizing

  • Auteur
    Berichten
  • Zusje
    Gast

    Hoi.. Heb vreselijk gedroomd. Ik droomde dat we een huis kochten ver weg. Ik weet niet waarom. Ik wilde helemaal niet weg uit mijn huis en de plaats waar ik nu woon. Het was een oud vervallen huis(het lekte en was donker en vies) en het bleek dat we het met een ander gezin moesten delen! Het bleek ook een bedrijf te zijn met een zwembad, restaurant en een ligweide. Dus ik zei tegen mijn vriend waarom heb je dit gekocht? Kennelijk had ik de papieren niet gelezen. In mijn droom ga ik naar de makelaar en zie de papieren. Waarin staat dat we het moeten delen. Ik raak in paniek. We hebben ons oude huis al verkocht en ik heb vreselijke spijt. Ik wil terug naar mijn oude woonplaats. Daar wonen al mijn vrienden en daar voel ik me gelukkig. (in het echte leven voelt dit ook heel sterk) ik huil en zie de ellende waar we in zitten. Ik zie wel wat mogelijkheden om te werken in het zwembad. Maar toch ik zie mezelf daar nooit gelukkig worden…. Mijn vriend zegt dat we niet terug kunnen omdat we anders veel geld verliezen en het geld is van zijn grootouders…?
    Hopelijk weet iemand wat dit betekent? Alvast bedankt.

    Esme
    Moderator

    Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke kamer heeft zijn functie en bevat eigenschappen en vaardigheden.

    Volgens de symboliek lijkt het erop dat je vervreemd bent van jezelf. Je gevoel is vies en gedumpt. Het zwembad staat symbool voor water. Water staat voor emotie. Je bent verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken. Een restaurant staat voor voedsel of geestelijke voeding. De ligweide staat voor ontspanning, die je links laat liggen.

    Je wilt terug naar je oude woonplaats. Je verlangt hier naar vertrouwen en zekerheid. Geld staat voor energie en ergens aan werken.

    Zusje
    Gast

    Hoi Esmee dank je wel. Ja dat herken ik wel. Ik zit in een moeilijke periode in mijn relatie. En verlang inderdaad naar rust en zekerheid. Ik span me daar heel erg voor in en ben bezig meer rust en ontspanning te nemen. Heel erg bedankt nogmaals voor je uitleg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">