Help! Gekke ‘bezeten’-droom

  • Auteur
    Berichten
  • Nala
    Gast

    Hi,
    Ik droom elke nacht over mijn auto + parkeren. De ene keer ben ik alleen en bestuur ik hem, de andere keer zit ik op de bijrijdersstoel. Nu ook; werd mijn auto ver weg geparkeerd door mijn vader, waardoor ik zelf nog (alleen) naar huis moest rijden.

    Nu het bizarre deel. Ik kwam vervolgens thuis en had een brief ontvangen, omdat ik afgestudeerd ben. In die brief zat een tekening van een kat en roofvogel. Dit kwam tot leven tot (naar mijn gevoel) kwade geesten. Vervolgens kwamen mijn ouders binnen en we besloten dat alleen ik ze weg kon jagen. Ik vroeg mijn moeder licht op mij te schijnen en steeg van de grond op naar het plafond. Ik zag mijzelf echt zweven in de lucht alsof ik bezeten was. Ik riep dat ze weg moesten gaan, en vervolgens schrok ik wakker, doordat ik mij er zo oncomfortabel bij voelde.

    Over een auto en parkeerplaats is wel wat te vinden, maar ik begrijp niet dat het elke dag terug komt. En over het laatste ‘bezeten’deel kan ik niets vinden. Help!

    Ebeline
    Gast

    De brief kan een boodschap zijn van je onderbewustzijn.
    De inhoud van de brief kan je raad geven over een bepaalde situatie.Tekening staat voor behoefte aan zelfexpressie, uiten en jezelf spiegelen.
    Een kat kan symbool staan voor verraad en pech. De roofvogel daarentegen symboliseert bijv de manier hoe je anderen benaderd.
    Je bent assertief,Dominant, uit de hoogte, groots.
    Welliswaar met de goeie bedoelingen maar toch…
    Ook staat de roofvogel symbool voor jouw karaktereigenschappen niet weg willen stoppen ongeacht deze positief of negatief zijn.

    Het licht kan symbool staan voor bevestiging voor iets wat je eigenlijk al weet. (Jouw eigen karakter?)Ook kan het betekenen wat nu aan het licht komt opgelost kan worden.

    Bezetenheid betekent dat je je hulpeloos voelt en het zweven betekent dat je in de verdediging gaat.
    Het word zelfs omschreven als powerclaim.
    Het kan bijvoorbeeld betekenen dat je via het zweven vervelende emoties probeert te onderdrukken dat je je niet waardig genoeg voelt.

    Gr

    Ebeline
    Gast

    Over de auto en parkeren is een waarschuwing dat je je energie op iets ánders moet richten.
    Neem effe een break, chill out.
    Ga wat leuks voor jezelf doen.
    Zolang je er niks mee doet blijft het terug keren neem ik aan.

    Gr

    Nala
    Gast

    Hi Ebeline,

    Bedankt voor je duidelijke uitleg! Ik kan mij hier zeker in vinden, behalve dat ik zelf het tegenovergestelde van dominant/assertief ben. Daarentegen heb ik wel een dominante partner gehad waarvan ik herstellende ben. Blijkbaar ben ik daar onbewust nog mee bezig!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">