Bruce Lee

  • Auteur
    Berichten
  • Drum and bass
    Gast

    ik ben een soort van magazijn en ik sta tegenover een hele grote, brede man. Hij is wel 2 koppen groter dan ik. We zijn aan het vechten. Ik ben niet bang en ik geef hem een goede rechtse hoek. Ik duik op hem en begin te meppen. Hij is groot en sterk en ik heb maar kleine handjes. Dus hij voelt niet zoveel. Maar omdat ik heel snel en wendbaar ben en hij nogal grof motorisch oogt ben ik aan de winnende hand. ik krijg geen klappen van hem.

    Ik voel dat ik Bruce Lee ben. (de Chinese karate expert van de films). Ik denk dat komt wel goed. Bruce Lee wint altijd in zijn films.
    Plotseling komt er een andere man bij die mij ook wil slaan. Hij staat aan de kant van de grote, brede, grof motorische man. Ik krijg een niet zo fijn gevoel. Zo is het niet zoals in de film. Plotseling veranderd mijn onoverwinnelijke gevoel in een gevoel van angst. Nu gaat het om het eggie. Op leven en dood.
    Het vervolg van de droom is dat ik ben verstopt. Ik zie mezelf echter niet meer, maar ik zie de grof motorische, brede, grote man. het lijkt wel of ik hem ben geworden. Op zoek naar mezelf. Ook zie ik dat de andere man op zoek is naar mij. Ik zie ook door de ogen van hem. Samen zijn de mannen dus op zoek naar mij, maar ze kunnen me niet vinden.
    Dan word ik wakker.
    Wat zou deze droom kunnen betekenen ?
    Vriendelijke groeten,
    Drum and bass

    Esme
    Moderator

    Het magazijn is als een zolder. Hier stal je je herinneringen, gedachten, ideeën, zijn je eigenschappen en vaardigheden aanwezig. De brede man is een obstakel of de maatschappij. Wie niet sterk is moet slim zijn. En dat doe je. Je maneuvreert je slim en behendig. De tweede man is weer zo’n situatie waar je overheen moet. Deze gevechten zijn een gevecht met jezelf om in het reine met jezelf te komen. Het is hier verstandig om jezelf te vergeven en los te laten. Dat zorgt voor innerlijke rust. Doe je dat niet, dan zal het emmertje snel vol lopen.

    Drum and bass
    Gast

    Dank je wel voor de uitleg Esme.
    Ik kan me hier helemaal in vinden.
    Groetjes,
    D&B

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">