Spinneweb speeksel

SSP
Vorig jaar

goedenavond,
ik droomde vanmiddag dat er uit een vies iets een zoet geurende en smakende fruit groeide.
ik heb het niet geplant maar ik heb er wel van geplukt en ik heb er een banaan aan toegevoegd. ik heb hiermee een smoothie gemaakt. ik gaf ook fruit weg.
vervolgens kom ik in een huis waar er veel mensen waren bekenden en onbekenden. ik kwam binnen en was spraakzaam vervolgens ging ik wat doen en ik merkte dat ik 3 vrouwelijke kennis miste, die er eerst wel waren maar toen niet meer.
ik kwam een kamer binnen en ze waren aan het aankleden allemaal in een andere hoek. mijn ex lag op bed hij riep mij en kuste mij. maar elke kus die wij elkaar gaven zat er glinsterende, dikke, speeksel tussen ons dat leek als een spinneweb. na mij een paar keer gekust te hebben . zei hij tegen mij: met gods wil ga ik "het" deze keer wel krijgen.

kunt u mij uitleggen wat deze droom betekent?
Bij voorbaat dank.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Fruit staat voor vruchtbaarheid. Fruit staat ook voor lust en seksualiteit, omdat het zoet is. De banaan staat ook voor vruchtbaarheid, vanwege de vorm en is een fallussymbool en vertegenwoordigt mannelijke seksualiteit. Fruit weggeven is sexappeal uitstralen.

Het huis met mensen is zoals je kijkt naar anderen. Je bent spraakzaam en daarmee een groepsmens en een sociaal persoon. Je observeert graag, want volgens jou ontbreken er mensen. De mensen die zich aankleden zijn een spiegel van jezelf. Kleren maken de man. Het aankleden is iets van je ware zelf dat je maskeert of misschien wel verbergt. Dit kan zowel positief als negatieve worden gezien. De hoeken geven iets meer privacy. Speeksel staat symbool voor seksuele verlangen of creatieve energie. De spinnenweb is als een net. Misschien laat je je weer misleiden door je ex.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******  ******  **   ** ******** ******** 
 **  ** **  **  **   **   **    **  
 **    **     **   **   **    **  
 **    **  **** **   **   **    **  
 **    **  **  **   **   **    **  
 **  ** **  **  **   **   **    **  
 ******  ******   *******   **    **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht