Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

rupsen

Guido
15 jaar geleden

Ik droomde dat een heleboel rupsen over de grond kropen. Het werden er steeds meer, daarna probeerde ik de rupsen de doden maar ze halveerde en veranderde in meelwormen. Daarna droomde ik over de as van mijn lang overleden hond.

15 jaar geleden

hallo

dit is wat ik vond op de site :

Een droom over een rups wijst op een periode in je leven van persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent goed op weg, maar hebt je doel nog niet bereikt.

Een worm staat voor zwakheid en negativiteit in het algemeen. Het duidt ook op een laag zelfbeeld, van jezelf of van iemand in je leven.

Als je droomt over as, duidt dit op bittere veranderingen en verstoring. As kan een verbroken relatie symboliseren of een mislukte zakelijke relatie. Het zou kunnen voelen alsof de goede tijden voorbij zijn en er maar weinig leuks en waardevols is overgebleven in je leven. Deze droom zou ook kunnen betekenen dat je teveel naar het verleden hangt. Je moet leren om dingen los te laten.

Volgens mij dus :

Iets dat slecht gegaan heeft hindert je om vooruit te gaan ......... Ik denk dat als je die uitleg leest zelf wel kan conluderen want ik weet het fijnste niet....
Het enige dat ik kan zeggen is (als deze interpretatie van je droom dus degelijk klopt tenminste) dat je jezelf niet moet straffen ofzo , wat er dan ook gebeurd of gebeurd is.
Hopelijk helpt dit.
Als dit helemaal niet te maken heeft met je droom,
laat dan zeker nog iets weten !

Groetjes